1. Ta armastab sinu juures sellist asja või omadust, mis sulle endale ei pruugi meeldida. Näiteks kaotad alatasa oma võtmed või telefoni ära ja tuhlad kodus ärritunult ringi, aga tema ei pea seda suureks asjaks ja arvab koguni, et see on päris armas. Sina näed selliseid asju nõrkuste või vigadena, aga temale sobivad sinu juures ka need

2. Ta ei küsi, mis viga on, sest aimab seda niigi. Ja käitub olukorrale sobivalt, näiteks lohutab või toetab, või näiteks hoidub liigselt torkimast.

3. Ta teab, mida teha, kui midagi on valesti. Ta teab, millal sind ära kuulata või siis lihtsalt emmata. Ta ei proovi su probleeme sinu eest ära lahendada, sest seda saad teha ainult ise, aga ta on sinu jaoks olemas.

4. Ta teab, mis sind rõõmustab. Ta ei püüa sind alati ja iga hinna eest rõõmustada, sest mõnes olukorras ongi normaalne kurb olla või stressi tunda või isegi nutta, aga ta püüab su tuju parandada olukorras, kus peab seda võimalikuks ja asjakohaseks.

5. Ta toetab su püüdlusi elus. Ta ei pruugi kõiki su unistusi ja lootusi jagada või isegi mõista, aga ta ei tee neid maha. Ta ei püüa sind kahtlema panna, kas saad ikka hakkama. Ta tahab, et sa leiaksid selle, mis elus õnnelikuks teeb, värskendab ja õigel rajal hoiab. Paljud inimesed pigem kardavad seda, kui teisel hästi läheb, sest on sisemiselt nii ebakindlad, tema on aga sinu arengu üle rõõmus.

6. Ta teab su hirme ja toetab sind, et neist üle saada. Ta ei kujutle, et peaksid igal suvalisel hetkel olema võimeline oma hirmudega tegelema, aga toetab alati su püüdlusi nendega toime tulla, kui valmis oled.

7. Ta lepib teiste lähedaste inimestega su elus. Aktsepteerib su sõpru, pereliikmeid ja sugulasi, sest teab, et nood on osa sinust ja osaliselt tänu neile sa oledki selline nagu oled. Ja nad kuuluvad su ellu nagunii, meeldigu see teistele või mitte.

8. Ta teab, mis on sinu jaoks tundlikud teemad ja on nõus ootama, kuni suudad neist rääkida. Ta ei torgi, kui näeb, et sa pole valmis end avama.

9. Ta ütleb sulle, et armastab sind. Ta ei lase sul mõistatada, kas see ikka on tõsi. Armastus sinu vastu pole tema jaoks midagi abstraktset ja ebakindlat.

Kui tahad rohkem suhete kohta lugeda, vaata Suhted.ee