TommiPoi (28): Kardan, et tal saab minust ühel heal päeval lihtsalt kõrini.

Pete (26): Kardan, et ma ei leia inimest, kes armastaks mind ka siis, kui ta teab, milline ma olen. Kõigega, mis minus on. Mu veidrused, mu huumorimeel, mu head ja halvad küljed. Kõik.

Tandi (23, bi): Mul on hirm, et kõik see tore, millena mees alguses tundub, on mask ja ma satun suhtesse, mis mind alandab ja haiget teeb.

Ermo (35): Ma kardan, et ei leia enam naist, kes mind tõesti armastaks. Aga mitte lihtsalt mind, vaid ka mu kuueaastast poega. Mul on pere ja minevik, sellega tuleb arvestada. Selgub, et iga naine ei saa sellise pühendumisega hakkama.

Rauno (30): Lihtne. Ma annan talle kõik, ta kasutab seda lihtsalt ära ja jätab mu tühjana maha.

Kevin (23): Kardan, et meie vanematele tuttavat armastust lihtsalt ei ole enam olemas. Paljud meist loodavad seda leida, aga tänapäevane armastus on hoopis nagu sotsiaalvõrgustik: teised näitavad oma hoolimist laikidega ja kommentaarega. Sellega seostub veel hirm, et keegi ei pea enam mind eriliseks, kuna kõik otsivad alati igaks juhuks ka kedagi paremat ja hoiavad inimesi igaks juhuks ootel. Nagu varuvariante.

Cris (25): Ma ausalt kardan end suhtesse kaotada. Armumine ja armastamine on tore muidugi… Mulle meeldib ka see tunne, et sul on elus keegi, kellega kõike jagada… Aga kardan, et ma ise kaon ja eksisteerin edasi vaid meie-vormis.

Maksim (30): Mu suurim hirm on, et partner hülgab mind. Ükstapuha millises suhte etapis.

Erik (31): Mu suurim hirm on, et ta leiab kellegi parema.

Urmo (39): Suurim hirm suhtes on see, et pärast teatud aega kaob huvi partneri vastu ära, või siis vastupidi. Sa ei tundu talle enam naljakas või su keha ei tundu talle enam põnev — või muutub lausa vastikus. Paraku on nii, et kui kedagi armastad ja temaga lähedane oled, muutud tema suhtes ausamaks ja hakkad rohkem asju välja ütlema. Aga tema ei pruugi su motivatsiooni mõista ja arvab, et tahad talle halvasti öelda, või ei hooli enam. Ja alati on hirm, et keegi hakkab teda ära rääkima — naistele lüüakse ju kogu aeg külge — ja on selles nii värske ja võluv, et saab sellega tasapisi hakkama. Sa võid ju naist ülimalt usaldada, aga me kõik oleme ainult inimesed. Ja igas Eedeni aias on uss, mis meelitab keelatud vilja maitsma.

Samm (29): Ma kardan alati, et seesama põhjus, mis mind armuma paneb, lõpetab hiljem ka armastuse ära.

Heino (22): Sellele on kerge vastata: hirm, et ta petab mind. Ma kardan seda enam kui midagi muud suhtes. Et ma annan talle oma südame ja ta lihtsalt viskab selle ära.

Raigo (27): Ma pelgan armumist, sest kardan, et asi ei jää püsima. Ma olen viibinud suhtes, kus ma olin neiust täiesti võlutud, aga tema tüdines minust ära… ja ma pidin abitult pealt vaatama, kuidas see juhtub. Ma pidasin kaua vastu, sest arvasin, et tal tuleb lõpuks meelde, kuidas ta mind esialgu armastas. Kui ta siis lõpuks murdus ja ütles, et tahab minust eemale pääseda, siis see oli täiesti masendav. Minu armastus oli täiesti alles. Ja ma ei saanud aru, kuidas armastus saab lihtsalt ära kaduda. Eriti, kui pole head põhjust nagu petmine või löömine või midagi. Kõige hullem ongi, kui sa ei saa tegelikult aru ka, mis see põhjus tema jaoks on.

Kristo (26): See, et talle ei meeldi mu keha.

Nikita (28): Mu suurim hirm on ilmselt see alguse seis, kus te paistate üksteisele meeldivat, aga on raske välja mõelda, kuidas edasi minna. Keegi ei taha ju klammerduvalt mõjuda, aga tahaksin samas suhte järgmisele tasemele liigutada.

Vot see olukord. Kas ta üldse tahab järgmisele tasemele jõuda? Kas ma rikun kõik ära, kui seda üldse mainin? Kuidas teada, millal peale tungida ja millal oodata?

Kui soovid rohkem suhete loomise teemal lugeda, siis vaata: Suhted.ee