Lähete välja õhtusöögile ja piilud aeg-ajalt oma telefoni ning arvad, et sellest pole midagi? Mees tõlgendab seda aga nii, et ta pole sinu jaoks oluline, et isegi suvaliste tegelaste postitused on temast põnevamad. Mehe aju on programmeeritud tegelema pigem ühe asjaga ja sinu rööprähklemine ei pruugi talle mõistetav olla. Kui ta on sinuga kahekesi väljas, siis see näitab, et ta tahab keskenduda vaid sinule, see on tema viis öelda, et ta armastab sind. Ja kui sina teed kahekesi olles sedasama, siis tõlgendab ta seda kui sinupoolset armastuseväljendust.

Kui pakud talle tema lemmiktoitu

Ütlemisel, et teekond mehe südamesse käib läbi tema kõhu, on kindel tõepõhi all. Kui pakud mehele tema lemmiktoitu, mõistab ta sõnadeta, et hoolid ja armastad. Uuringute kohaselt on just sellised väikesed vastastikkused tähelepanuavaldused osaks õnnelikust paarisuhtest.

Kannad kleiti, mis talle väga meeldib

Tema jaoks on see märguandeks, et ka siis, kui olete juba pikalt koos olnud, soovid tema jaoks võluv olla. (Uuringute kohaselt eelistavad mehed atraktiivse naise seljas näha punast.) Ära siis oma suhte alguse võrgutusnippe ka hiljem unusta — sinu mees on väga meelitatud sinu tähelepanust.

Hoolitsed enda tervise eest

See ei ole ainult sinu hüvanguks. Mehe alateadvuses on soov olla koos naisega, kes on tervisest pakatav. Sinu mees tunneb ennast sinu ja tema ühise tuleviku suhtes kindlalt, kui näeb, et jätad maha suitsetamise, käid jooksmas või teed näiteks joogat. Sellega näitad, et tahad nii enda kui tema jaoks ilus ja vormis olla ja kavatsed temaga pika ja energiat täis elu koos veeta.

Teed talle komplimente

Et sa talle viis aastat tagasi tema musklit kiitsid, pole piisav. Aga tal on see meeles. Mees on kunagi kõvasti pingutanud, et sa tema mehelikkusest vaimustuksid. Anna talle siis sobivatel hetkedel komplimentidega teada, et ta on suurepärane probleemide lahendaja, meistrimees, seksitäkk ja särav rüütel. Et hindad tema mehelikkust, on tema jaoks märk sinupoolsest armastusest.

Julgustad teda enda vajaduste eest hoolt kandma

Ja hoolitsemise alla ei käi ainult trenni ja arsti juurde suunamine, vaid mees hindab seda, kui julgustad teda võtma vaba päeva sõpradega olemiseks, omaette nokitsemiseks või niisama vedelemiseks. See paneb teda tundma, et väärtustad teda sellena, kes ta on ja hindad tema soovide olulisust.

Küsid tema nõu ja abi

Mees tahab aidata sinu probleeme ka päriselt lahendada, mitte ainult nendest rääkida. Kui ta saab sulle nõu anda, kuidas tööl palka juurde küsida, siis tunneb ta, et hindad tema arvamust. Kui ta saab sind millegi parandamises aidata, siis tunneb ta oma panuse üle ja selle üle, et tema oskusi hindad, uhkust.

Tänad teda väikeste asjade eest

Kui mees viib lapsed kooli või prügi välja, siis peab ta ise end kangelaseks. Märka siis tema kangelastegu ja täna teda selle eest. Mees on õnnelik selle üle, et tal on nii armastav naine. Igapäevaelus tormates unustatakse suhtes sellised väiksed tänamised väikeste asjade eest tihti ära, kuid hea suhte hoidmisel mängivad need suurt rolli.

Kallistad teda

Mehe jaoks on füüsiline hoolimise väljanäitamine alati suurema kaaluga, kui verbaalne. Enne uksest välja minekut kingi talle kallistus ja tema päev on täidetud sinu poolt läidetud säraga.

Kingid talle mõnikord kähkuka

Enamasti mehed teavad, et naise rahulolu sekseluga sõltub sellest, kas mees võtab seksiks piisavalt aega. Mehe mehelikkusetunnet tõstab kindlasti aga ka see, kui mõnikord kiire seks enne hommikust tööleminekut tuleb just naisepoolse ideena. Kes ei tahaks endale sellist naist!

Allikas: womansday.com