Ma tahan ka kaisutada

Mehed, kes pole varem erilised kaisutajad olnudki, (muidugi kui välja arvata need suhte alguse ajad, kui ta lihtsalt kasutas kõikvõimalikke viise, et koos sinuga voodisse pugeda) on nüüd, kui peres on lapsed, suuresti üllatunud, et nad ei pääse enam sinu juures löögile. Nad avastavad, et neil võib olla lausa mitu pisikest konkurenti, kes kogu aeg nende naise küljes ripuvad. Lapsed on mehe isikliku naise ära hõivanud ja endale emaks teinud ja ühtlasi saanud endale kõik parimad positsioonid selle unelmate naise kõrval olemiseks. Seda nii söögilaus, diivanil kui isegi voodis, sest just sinna need põnnid magama kipuvad.

Jah, kaisutamisest ilmajäämisega on mees ilma jäänud ka suurel hulgal lähedustundest ja emotsionaalsest sidemest oma naisega ja mehed tõesti tahavad seda tagasi. Kõiki asjaolusid arvestades eelistavad mehed muidugi alati esimese valikuna seksi, kuid kiire seks ilma kaisutusvõimalustea jätab neile siiski hüljatud ja kõrvaletõugatu tunde. Mees ei taha tunda, et nüüd kui ollakse lapsevanemad, on naise jaoks seks vaid kohustus, et linnuke kirja saada. Kui peres on lapsed, on mehel tihti tunne, et on oma naise lastele kaotanud. Isegi kui seksini enam eriti ei jõutagi, tahab mees vähemalt kaissu, et lähedust tunda.

Ma tahan neid kohtinguid tagasi

Meeste jaoks on tõesti lapsevanemaks olemisega kaasnev rutiinne elukorraldus paras katsumus. Vabadus romantikat ja seiklusi nautida on läinud mis läinud ja muretu elu samuti. Ja ei maksa naistel arvata, et mehed seda sisimas aeg-ajalt tagasi ei ihka. Kust need kelmikad kõrvalsuhted muidu alguse saavad. Aga see ei pea nii minema, sest eelkõige tahab mees seiklusi koos oma naisega. Ärgu siis naised unustagu, et ei pea ju elu nii surmtõsiselt ja rangete reeglite järgi võtma lihtsalt sellepärast, et nüüd ollakse lapsevanemad. Mees tahaks oma naisega endiselt kohtingul käia, minna kinno ja mootorrattaga sõitma. Aga nüüd on ka harv kinoskäik kõike muud kui lõbus, sest ema ja isa muretsevad ju pidevalt, kuidas lapsed sel ajal hakkama saavad. Mees oleks õnnelik, kui täituks ta unistus oma naisega romantiliselt koos veedetud ajast, olgu selleks või tunnikesed oma magamistoas klaasi veiniga ilma, et te räägiksite lasteaiamaksust või koolivaheajaplaanidest.

Ma tõesti tahan oma sõpradega koos olla

Isegi kui naine on mehele parimaks sõbraks ja mees on uhke selle üle, et naine on ka suurepäraseks emaks nende lastele, tahab ta siiski oma sõpradega kohtuda. Kasvõi mõnikord. Ilma, et sellest skandaal tekiks. Mees peab seda oma inimõiguseks. Mees tahab sõpradega välja minna ja tahab ka sõbrad külla kutsuda. Ta tahab vaadata koos nendega jalgpalli ja Visa hinge. Ta tahab ennast teiste meeste hulgas mehena tunda. Ta ei kavatse isa ja abikaasa rolli kõrvale lükata, aga tal on vaja siiski tunda, et ta on mees.

Palun, naine, ära tekita nende soovide pärast mehele veel suuremat süütunnet, kui tal juba niigi on! Pealegi, enamus mehe sõpru on samuti nüüdseks pereinimesed ja kui naised tahavd igasugu asju oma sõbrannadega arutada, siis uskuge või mitte, aga ka mehed räägivad omavahel mitte ainult spordist, õllest ja aktsiatest, vaid ka isaks ja abikaasaks olemisest.

Aga auru on vaja koos omasugustega välja lasta isegi siis, kui mehel peres kõik korras on. Ja on parem, kui naised ei tuleks nendele kohtumistele kaasa, sest mehed on seal lapsikud ja teevad lolle nalju. Kohtumine sõpradega annab üksjagu energiat olla hea mees ja hea isa, uskuge olmeti!

Sa oled alati seksikas

Naine peaks seda teadma! Mees näeb oma naist seksikana ja tahab talle seda öelda. Pole vaja hakata siis mehele loengut pidama, kuidas mees on süüdi, et naine rasedaks jäi ja pärast seda endale ülekilod päranduseks sai. Kui mees ütleb, et naine on tema jaoks seksikas, siis nii see on. Ka kurvid on seksikad! Oma naine on mehele ka siis seksikas, kui tal on seljas kodudressid, millel piimaplekid, ja kui ta pole ka kaks päeva pead kamminud. Mees pole nii nõudlik, kui naine talle meeldib. Naine on nõudepesumasina kohale kummardudes mehe jaoks sama seksikas kui kuumas õhtukleidis, uskuge ometi, naised!

Kõige kuumema naise teeb sinust see, et oled minu laste ema

Naised ei kujuta tegelikult ettegi, kui uhked on mehed selle üle, et neid on ühe erilise naise poolt oma laste isaks välja valitud. Jah, mehed hindavad end oma seksuaalsele võimekusele tuginedes. See tagab neile järelkasvu. Ja olla mees, kellel on vahvad lapsed ja kuum naine, see on suur asi.

Mees ei kadesta tegelikult oma vallalisi sõpru. Ta võib mõnikord nende moodi vabadusest puudust tunda (kui naine on ajutiselt unustanud, et ta on naine, mitte üksnes ema), kuid enamasti on mees ülirahul sellega, et on suutnud endale perekonna luua. See tõstab mehe enesehinnangut kohe kõvasti.

Nüüd, kui tead, mis mees tegelikult meheks ja isaks olemisest arvab, ehk oled valmis ta ka kaissu võtma?