See müüt jätab mulje, et naine peaks mehe eest justkui eriviisil hoolitsema ja võimalikult palju mehe heaks tegema. Mehe armastust ei saa aga osta talle teeneid tehes ja siis vastutasu ootama jäädes.

Sinust saab andja ja usud, et aja jooksul märkab mees pingutusi ning annab sulle omalt poolt midagi vastu. On tõsi, et igas suhet tuleb anda, et midagi saada. Vale on aga arvata, et mees armastab sind sellepärast rohkem, et teed tema elu võimalikult mugavaks, sead tema tahtmised alati ettepoole ja ohverdad ennast.

Mehed armuvad naisesse hoopis siis, kui nad tunnevad, et saavad ise naise vastu hellad ja hoolitsevad olla. Meestele meeldib, kui naised hoolitsevad enda eest ja jagavad mehega oma tundeid.

Ära hakka kunagi oma mehe teenriks, seda tehes kaotate mõlemad lugupidamise sinu kui naise vastu.

Suhe viib üksteisele pühendumise ja abieluni

See on üks kõige ohtlikumaid müüte, mida naised usuvad. Esimeste suhete ajal võis jääda mulje, et kui leiad endale ideaalse mehe ja oled temaga pühendunult koos, siis üks hetk terendavad kindlasti ka pulmakellad.

Abiellumisel ja mehe täielikul pühendumisel ei ole mitte midagi pistmist sinu eneseohverdamisega ega naise pideva unistamisega teemal kus ja kuidas te abiellute. Meestele meeldib hoopis naiste enesekindlus. Kui mees tunneb, et naine on iseseisev ega pole meeleheitel, tundub naine talle atraktiivsem.

Kui avaldad mehele tundeid, hirmutad ta ära

Oled kunagi kartnud mehele oma tõeliseid tundeid avaldada pelgalt seetõttu, et äkki ta jookseb minema? Tõsi on, et enda tundeid ei maksa liialt peale suruda, kuid mõistlik on mehele anda märku, et oled temast huvitatud ja soovid midagi enamat.

Mehed ei ole selgeltnägijad ja mõttelugejad. Kui sul on tema vastu tunded, räägi talle sellest. Tõenäoliselt on mehel ka sinu vastu tunded ja kogu lugu võib võtta sootuks positiivsema pöörde, kui arvata oskasid. Ja soovitus oma tundeid väljendada ei käi anult suhte algusperioodi kohta. Seda tuleks teha ka siis, kui suhe juba pikaajaline.

Allikas: havetherelationshipyouwant.com