Õige kaaslane peaks olema sinu suurim toetaja sinu püüdlustes ja otsustes. Ta on sulle alati toeks, kui langetad tähtsaid otsuseid ja kui soovid tegeleda millegi uue või mõne hobiga.

2. Ta lisab sinu elule väärtust

Me ei räägi rahalisest väärtusest. Kui sinu partner paneb sind positiivses mõttes tundma, et soovid areneda ja saada paremaks inimeseks, on ta sinu jaoks õige. Võib-olla on ta lihtsalt targem ja nutikam kui sina ja just see inspireerib sind temaga sammu pidama. Või siis liigute koos oma arenguteel edasi. Või tunned sina, et teda mõnes valdkonnas edasi suunates arened ka ise.

3. Ta suudab sinuga täiesti vaba olla

Elu lõpuni koos olemine on pikk aeg ja kui sinu partner suudab end sinuga koos olles täiesti lõdvaks lasta, tähendab see palju naljakaid hetki, mis meelde jäävad. Kui sinu kaaslane tõesti suudab end vabaks lasta, avalduvad tema kiiksud ja veidrused ning kui te teineteise veidrustega suudate leppida (sest ega need aja jooksul ei kao, pigem süvenevad), siis on see ka üheks eelduseks, et teie suhe võib olla pikaajaline.

4. Ta jumaldab sind

Isegi kui sa ei vaja tunnustust oma tegudele ja oled tegus ning nutikas, siis peab sinu ideaalne kaaslane avaldama sulle võimalikult palju armastust ja hellust. Sel viisil näitab ta sulle, kui tähtis ja oluline sa talle tegelikult oled.

5. Ta on nõus leidma kompromisse

Õige kaaslane ei suru oma mõtteid peale, sest tema jaoks on eelkõige oluline sinu heaolu. Kui sinu kaaslane on alati valmis leidma kuldse kesktee, on see igati positiivne märk. See ei tähenda, et ta on tallaalune või tal puuduks oma arvamus. See tähendab, et ta on hooliv ja arvestav.

6. Ta hoolib sinu perekonnast

Kui sinu kaaslane ei näita üles hoolivust sinu pere ja sõprade suhtes, on see halb märk. Isegi kui ta on sinuga sõbralik ja tore, on sinu jaoks ikkagi olulisel kohal pere ja sõbrad.

7. Ta hindab sinu arvamust

See ei tähenda, et sinu kaaslane peaks sinuga alati ja igas asjas nõustuma. Kuid oluline on, et sinu kaaslane hindaks sinu arvamust ja prooviks aru saada, miks nii arvad ja mida mõtled.

8. Ta armastab ennast sama palju kui sind

Parim kaaslane hoolib sinust sama palju kui endast. See tähendab, et ta arvestab kõikides otsustes ja mõtetes sinuga ning ei ole enesekesne.

9. Ta on usaldusväärne

Usaldusväärsus on tugeva suhte vundament. Kui usaldus puudub, võib suhe olla pealtnäha nii idülliline kui võimalik, kuid lõppude lõpuks on selle kattekihi all ikkagi tühjus ja kurbus.

10. Ta tõstab sinu tuju mitte ei vii seda alla

Õige ja hooliv kaaslane üritab alati sinu tuju tõsta, kui ta näeb, et tunned end halvasti. Kasvõi paneb käe sulle õlale ja on toeks. Võtab su kaissu, ütleb need sõnad, mida just sel hetkel vajad või teeb sulle teed.

11. Tal on omad hobid ja huvid

On väga oluline, et sinu partner tegeleks ka millegi muuga. Kui ta istub ainult kodus ja tema elu on ainult see, mida te kodus koos teete, on tülid ja armukadedushood kerged tulema. Samuti on põnev üksteise muljeid kuulata ja oma kogemusi jagada.

12. Ta ei hoia vimma

Isegi kui teie suhtes esinevad mõned raskused, siis tõeliselt hooliv ja tore kaaslane ei hoia mõne vana äpraduse suhtes vimma. (Hoolimatu petmine ei kuulu loomulikult sinna alla.)

13. Ta toob sinus parima välja

Kui sinu kaaslane suudab sind panna tundma end täiuslikuna ja toob alati sinu parimad omadused välja, on tema just see õige.

14. Ta armastab sinu juures kõike

See tähendab, et ta ei arvusta sind sinu vigade järgi vaid on alati hooliv ja tore. Ta armastab sinu häid külgi, kuid samas ka halbu. Ideaalis ei näegi partner sinu halbu külgi, sest need lihtsalt ei ole tema jaoks halvad.

15. Ta suudab võtta vastutuse

Kui sinu kaaslane teeb mõne vea ja on selle eest suuteline vastutama ja oma viga tunnistama, on see hea märk ja tähendab, et inimene on küps ja täiskasvanulik. See on märk ka tugevast isiksusest, sest vaid targad inimesed tunnistavad omad vigu ja õpivad nendest, et areneda.

16. Ta on haavatav

Kui sinu kaaslane langetab kõik kaitsemüürid ja laseb ulatab sulle justkui võtme oma südamesse, tähendab see, et ta usaldab sind täielikult. Haavatavuse näitamine ei ole mitte nõrkuse vaid hoopis tugevuse märk. Ta usaldab sind täielikult.

17. Ta ütleb sulle ausalt, kui midagi valesti teed

Hea ja hooliv partner ei ütle, et sul on kõiges õigus ja et sa teed kõike perfektselt. Kui teed midagi valesti, mis on ilmselge ja su partner toob selle sõbralikul toonil välja, on see pigem hea. See tähendab, et saate omavahel asju arutada ja arenete koos.

18. Ta laseb sul olla sina ise

Raske on olla tõeliselt õnnelikus suhtes, kui pead mängima kedagi teist või alla suruma oma tõelist mina. Hea ja hooliv kaaslane laseb sul olla täpselt selline nagu sinu iseloomule kohane. Ta ei pane kätt ette ideedele ja mõtetele, mida tahad teha või kuhu elus jõuda.

19. Ta on sinust sõltuv

See ei tähenda, et ta oleks sinust halvas mõttes sõltuv ja kasutaks sind ära. Ta laseb sind oma ellu ja nii lähedale kui võimalik, sest ta usaldab sind. Seetõttu on loomulik, et kõike jagatakse ja ollakse üksteisest heas mõttes sõltuvad.

20. Tal on sinuga koos lihtne olla

Kõikides suhetes on omavahelisi tülisid ja nägelemisi, on loomulik, kui vahel kerkib esile mõni lahkarvamus. Küll aga on ideaalne partner justkui sinu tiimikaaslane kõiges, mis elu ette toob. Te olete koos suurepärased ja saate igast raskusest üle. Mitte miski ei ole takistuses ja seejuures tunnete te ennast koos olles alati pingevabalt.

Allikas: yourtango.com