Toetus toetuseks, ilmselgelt ei ole see põhjus, miks meie peres kolm last on. Küll aga ei takista see inimestel rutakaid järeldusi teha, kõikidele kolmelapselistele silma pilgutada, nagu nad teaks midagi, mida ma ei tea…

Ma ei mõista seda kampania mõtet. Igasuguseid toetusi tõsteti… Miks ei ole reklaami üksi kiiktoolis kiikuvast memmest, kes hakkab saama üksiku pensionäri toetust? Miks ei ole rahas suplevat õpetajat, sest palka ju tõsteti? Neid näiteid on veel ja need on loomulikult iroonia, aga point jääb samaks.

Meie perele tõesti kulub see toetus ka ära, sest lisaks sellele, et tõsteti ka miinimumpalka, tõusis Tallinnas lasteaiamaks. Ma ei ütle, et see toetus on halb, ma lihtsalt arvan, et selle reklaami kulude eest oleks ehk midagi targemat ära teha saanud. Arvestades seda, kui palju seda leierdab, pidi sinna ikka korralik summa kuluma 

Rahabeebisid tehakse ilmselt ka, kahjuks. Aga eks see ole üks paratamatu osa, iga toetusest makstava mündi varjupool…  Mul puudub statistika, aga sama mure oli päevakorras ka siis, kui emapalk kehtima hakkas.

Ma olen tegelikult õnnelik, et kui palju lihtsam on tänapäeval ema olla. Kõik on poest kättesaadav, infot on palju, meil on emapalk, võimalus lapsega koju jääda jne. Ma just ükspäev juhtusin jutustama ühe eakama prouaga, kes rääkis, kuidas ta pidi oma pisikese lapse üksi koju jätma, sest tööle oli vaja minna ja valikut ei olnud. Tänapäeval on valik ja ka võimalused, mis on tegelikult ju tore!