Siin on esile toodud viis harjumust ja mida need sinu isiksuse kohta ütlevad

1. Kõnnak

Kehakeelespetsialisti sõnul näitab inimese kõnnak tema kohta nii mõndagi. Kui hoiad keha pisut ettepoole kallutatuna ja sul on liikudes sihikindel pilk silmis nagu sammuksid millegi kindla suunas, olles ise keskendunud, siis näitab see inimese ambitsioonikust ja head keskendumisvõimet. Samas arvatakse ka, et selline kehahoiak on külm ja kalk.

Kui kõnnid aga kergete sammudega ja pilk on pigem maha sunnatud, siis võib see olla märk sellest, et oled endassetõmbunud, arapoolne ja reserveeritud.

Inimesed, kes kõnnivad aga reipalt lõbusal sammul ja vaatavad seejuures enda ümber ringi, kipuvad olema suhtlejad, avameelsed ja seltskondlikud. Inimesed, kes liiguvad aga sujuva kõnnakuga olles seejuures tasakaalukad, kipuvad olema tundlikud, inimestekesksed ja head meeskonnaliikmed.

2. E-kirjade stiil ütleb sinu kohta nii mõndagi

Näiteks kui sinu e-kirjades pole ühtegi kirjaviga ega puuduvat koma, näitab see, et oled täpne, tõenäoliselt perfektsionist ja sul võib olla ka kinnisideid millegi uhtes. Pikad ja seletavad e-kirjad näitavad, et oled põhjalik, energiline ja särav kuju.

Samas võivad need tähendada ka, et sul on suhtlemisvajadus. Näiteks introvertsed inimesed asuvad kohe asja juurde ja kirjutavad lühidalt, ekstravertsed inimesed kirjutavad aga pikemalt ja kasutavad mahlakamaid väljendeid.

Aga ei maksa ka üle mõelda. Lähemate kolleegide puhul tähendavad näiteks väga lühikesed ja lakoonilised kirjad enamasti lihtsalt seda, et on palju tegemist.

3. Punktuaalsus

Kas oled aeg-ajalt see tüüp, kelle tõttu peab keegi koosolekul pausi tegema, sest jälle tormad hingeldades uksest sisse ja oled kohutavalt palju hiljaks jäänud? Kui hilinemine saab sinu harjumuseks, siis saadad teistele signaali endast kui laisast ja lohakast inimesest.

Kes on aga igal pool palju varem kohal, võivad olla pisut neurootilised. Inimesed, kes saabuvad igale poole aga täpselt õigel ajal, on sellised, kelle peale võib kindel olla ja kes on oma tegemistes kohusetundlikud.

4. Söömisharjumused

Käitumisspetsialistide sõnul näitavad ka söömisharjumused inimese kohta üht-teist. Näiteks aeglased sööjad on inimesed, kellele meeldib olla asjade eest vastutav või ülemuslik. Aeglane sööja teab, kuidas elu nautida ega kiirusta asjatult edasi-tagasi. Inimesed, kes kugistavad portsjoni aga kiirelt alla, kipuvad olema ambitsioonikad, tulemustele orienteeritud ja rahutud.

Spetsialist lisab, et söömiskiirus näitab seda, kuidas elad üldiselt ja kuidas naudid elu. Kes on aga väga valivad sööjad, jäävad tõenäoliselt elu lõpuni väga valivateks, sest lapsepõlves kujunenud eelistused on visad kaduma. Inimesed, kes tahavad kogu aeg proovida uusi toite, kipuvad olema rahutud ja otsivad kogu aeg ka elus midagi uut.

5. Käekiri

Suured tähed näitavad soovi, et sind mõistetaks ja märgataks. Väikesed tähed tähendavad, et oled suuteline keskenduma ja võib-olla oled ka pigem introvertne.

Kui kirjutad nii, et tekst on paremale kaldu, võib see tähendada, et oled sõbralik ja sentimentaalne ja pisut impulsiivne. Kui kirjutad aga sirgelt ja otse, oled loogilise mõtlemisega inimene, kellele meeldivad selged reeglid ja kirjeldused. Kui kiri kipub olema vasakule poole kaldu, tähendab see, et eelistad ilmselt töötada pigem tehnika või asjade kui inimestega.

Kui tähed on omavahel ühendatud, tähendab see, et oled loogiline ja mõtled asjad põhjalikult läbi. Kui tähtede vahel on aga ruumi ja need pole alati ühendatud, võib see olla märk intelligentsusest ja intuitiivsusest.

Allikas: powerofpositivity.com