Loomulikult tekib vahel hetki, kui pole midagi teha. Kui kuuled aga pidevalt, et kaaslasel on kogu aeg igav, võib see olla märk sellest, et tal ei ole enam sinuga koos põnev ja sinuga tegutsemine ei paku talle huvi. See fraas võib ka läbi lillede öelduna tähendada, et sina ei paku talle huvi. See ei tähenda, et suhe on nüüd kohe läbi. Aga see on märk, et on viimane aeg hakata suhet värskendama.

Sa ei mõista mind

Mehed ja naised mõtlevad erinevalt ja mõnikord ongi teineteisest arusaamine keeruline. Vältimaks seda, et ühele poolele suhtes jääb pidevalt tunne, et teda ei mõisteta, proovi olla sõbralik ja kuula oma kaaslast ka päriselt. Mõtle kaasa ja näe asju oma partneri vaatenurgast. Nii leiate koos probleemidele lahenduse, mis sobib mõlemale ja ei jäta ühele tunnet, et ta on suhtes vähemtähtis.

Sa ei muutu mitte kunagi

Enda muutumine on keeruline ja see ei olegi alati vajalik. Teist inimest ei ole samuti võimalik muuta. Aga kui sinu kaaslane teatab, et sa ei muutu kunagi, siis sinu suhtele annab lootust see, kui kuuled tema hääles muid noote, kui ükskõiksust või sügavat pettumust. Heas ja tugevas suhtes teevad mõlemad inimesed kompromisse. Kui üks on aga erakordselt jäik, siis ei ole suhe tasakaalus. On viimane aeg rääkida, mida te suhtelt, endalt ja teineteiselt ootate.

Sa ei ole enam inimene, kellesse ma armusin

Kõik inimesed muutuvad aastate jooksul. Nii füüsiliselt, intellektuaalselt kui ka vaimselt. Tegelikult muutuvad suhtes mõlemad partnerid ja see on täiesti loomulik. Tugevas ja heas suhtes arenetakse koos, innustatakse teist tema arenguteel ja jõutakse eesmärkideni. Kas sinu kaaslane arvas seda fraasi öeldes, et te jääte alatiseks sellele arengutasemele, kellena kohtusite? Kas ta eeldas, et sinu füüsis ei muutu kunagi? Või on asi hoopis selles, et oledki ennast käest lasknud ja ühise elu või oma kaaslase vastu huvi kaotanud, hakkasid kõike iseenesestmõistetevalt võtma? Istuge koos maha ja analüüsige, mida ta tegelikult selle lausega öelda tahab, mis seius teie suhe on ning mida te sooviksite selle juures muuta. Aga võib olla ka nii, et sinu kaaslane lõi sinust enda jaoks suhte alguses mingisuguse kujutluspildi, millese ta armus. Aja jooksul on tema pilt sinust aga muutunud ja selles ei pea sa ennast süüdistama.

Tee, mida iganes sa tahad

Selline lause näitab, et teine pool on huvi kaotanud. See ei tähenda, et üks pooltest oleks suhtes domineerivam ja teine pool ei julgeks oma arvamust avaldada. See tähendab pigem, et üks partneritest on kaotanud huvi ühise tuleviku vastu ja ei viitsi vaielda ega taha enam teadagi, mis sa asjadest arvad. Kui see pole just kardinavärvi valides välja öeldud vaid puudutab teie ühist elu üldisemas plaanis, siis on see kõige ohtlikum lause. Suhtes, kus valitseb ükskõiksus, pole enam emotsionaalset sidet. Kui soovid, et kõik peagi koost ei laguneks, on nüüd viimane aeg oma suhte eest hoolitsema hakata.

Allikas: familyshare.com