Kõik teavad, et rase naine vajab palju puhkust ja und. Sa võid endale süümepiinadeta puhkepause lubada. See pole laiskus vaid vajadus.

Raseduse sära

See ei ole ainult vanade naiste jutt, et beebiootel emad hakkavad eriliselt särama. Kohe, kui su iivelduseaeg mööda saab, hakkad sa kuulma komplimente, kui kaunis sa välja näed. Teisel trimestril on ka sinu nahk ja juuksed lihtsalt suurepärased.

Võid lõpuks oma kõhuga ka uhkustada

Kui siiani pidid hullupööra kõhulihaseid treenima ja hommikul tööle minnes tõmbasid kõhu trimmi ning vabastasid selle alles siis, kui õhtul töölt tulid, siis nüüd sul seda muret pole. Mida suurem kõht, seda uhkem!

Sa ei pea enam kontori reedestest joomadest osa võtma

Kui varem tunduski nädalalõppudel pidutsemine sulle iseenesestmõistetav, siis nüüd avastad, kui mõnus ja värske võib üks laupäev olla. Sa unustad oma peokaaslased üpris ruttu, sest peaparandamiste asemel kohtud nädalavahetustel hoopis teiste inimestega — tulevaste emadega!

Hoolimata sellest, et pension on valgusaastate kaugusel, pakutakse sulle bussis istet

Sa oled alati mõelnud, et kõik inimesed väärivad pärast rasket ja pikka tööpäeva bussis istekohta ja lõpuks sa selle ka saad. Sa ei pea selle nimel sugugi võitlema, inimesed pakuvad sulle lausa rõõmuga oma istekohta.

Sulle andestatakse kui  unustad, tööle hiljaks jääd ja koosolekul magad

Rasedad on teistsugused. Sellel ajal on naised argi- ja tööasju ajades peast pisut soojad, sest loodus on nende kehad ja aju pannud tegutsema eelkõige lapse kasvamise ja arenemise huvides.

Süümepiinadeta ostlemine

Need naised, kes on üldiselt kokkuhoidlikud ja ei taha enda peale kulutada, avastavad, et süümepiinad on kadunud ja peagi sündiva lapse jaoks pole neil millestki kahju! Kõik beebiriided, mis on ju nii armasad, jõuavad nüüd sinu koju.

Jõusaal ja jooksmine pole enam vältimatud kohustused

Ei jaksa enam pärast tööd sportima minna? Rasedatel polegi vaja hullupööra rabeleda, parem jaluta pisut ja tõsta pärast jalad üles ning puhka.

Oled ülekäiguraja kuninganna

Suudad hetkega kõik autod peatada ja endale teed andma panna, kui ülekäiguraja ääres seisatad.

Võid kaks korda enam süüa

Muidugi öeldakse, et rasedana ei peaks ennast topeltpaksuks õgima, kuid tegelikult — millal siis veel süümepiinadeta süüa, kui mitte nüüd. Kui sul on ikka hirmus isu midagi süüa, siis luba seda endale.

Võõraste lahkus

Raseduse ajal avastad, et inimeste suuremeelsus ja lahkus pole tegelikult kusagile kadunud. Tänaval naeratavad sulle võõrad inimesed, mõnikord aidatakse sul asju kanda ja kaupluses lubatakse järjekorras ette.

Armastus esimesest silmapilgust

Sa ei ole selleks kunagi piisavalt hästi ette valmistunud, et esimest korda oma lapsukest ultrahelis näha, kuid see on täiesti kindel, et hetk on eriline ja temast saab silmapilkselt sinu elu kese.

Beebi

Kõige erilisem on muidugi see, et varsti oled ema!

Aga enne, kui saad emaks, peaksid tedama ka seda: