Sinu laps
Selle nädala lõpuks kaalub loode peaaegu 1,8 kg ja on umbes 40 cm pikk. Laps kogub veel kehatemperatuuri säilitamiseks vajalikku nahaalust rasvkudet, mida lisandub päevas ligi 14 g. Rasvkude kaitseb ka siseelundeid. Lapse juuksed on paari sentimeetri pikkused. Nahk muutub siledamaks ja roosakamaks ning on veel kaetud valkja lootevõidega. Lootevõiet hakkab tasapisi üha vähemaks jääma.

Sinu keha
Paki haiglakott valmis ja vali sinna kaasavõtmiseks midagi kodust. Haiglasärgi asemel võid sünnitada mõnusas T-särgis; juuste kinnitamiseks vali peapael või patsikummid; ning lisapadjad võivad su olemise peale sünnitust mugavamaks muuta.

Tervis
Pead nüüd sageli arsti juures käima. Arst hoiab su vererõhul silma peal; liiga kõrge vererõhk võib mõjutada platsenta võimet loodet vere ja toitainetega varustada. Sinu vaagnapiirkond võib tuimaks muutuda ja seal võib esineda torkivat tunnet – see tuleb samuti kasvava kõhu survest alakehale.

Füüsiline aktiivsus
Proovi seda sünnituseks ettevalmistavat harjutust: istu rätsepaistes põrandal või toolil; hoia õlad ja puusad otse; pane üks käsi kõhule ja teine käsi seljale vöökohast veidi ülespoole; hinga sügavalt sisse nii, et kõht tõuseb; välja hingates pinguta alakõhulihaseid; hoia ja siis vabasta lihased. Tee nii viis korda päevas, iga kord kuni 25 korda.

Paarisuhe
Jaga emaksaamisega seotud mõtteid ja muresid oma partneriga – siis ta mõistab, et sa ei tea pooltki kõiki vastuseid ja vajad tema tuge ning abi.

Kaksikud
Mõtle läbi, kuhu sa kodus omale imetamisnurgakese tahad sisse seada. Kahe lapse imetamine võib võtta kaua aega, nii et mugava koha loomine selle tarbeks on igati asjakohane. Seal peaks olema mugav tool, koht eine ja joogi jaoks, telefon jms.