2. Tantsi temaga
Mõnikord jääb sul oma armastuse väljendamiseks sõnadest puudu. Siis tantsi Tita tunneb liikumist ja naudib seda väga. Rahulikus rütmis õõtsumine rahustab beebit nii kõhus olles kui hiljem sealt välja tulles. Muide – titadele jäävad helid väga hästi meelde ja sinu lemmiklaulu, mida ta kõhus olles mitu korda kuulis, tunneb ta ka pärast sündi ära ning jääb kuulama!

3. Mängi
Ükski inimene pole mängimise jaoks ei liiga noor ega liiga vana. Pane oma kõhule mingi külm asi ja oota, kuni tita sulle vastu koputab. Või siis koputa vastu kõhtu – ta vastab sulle!

4. Mediteeri
Lõõgastu, kujutledes oma beebit ja tema häält. Sule silmad ja saada talle jõudu, armastust ja energiat. Küsi temalt mõttes küsimusi ja pane tähele, milliseid vastuseid su süda (beebi) pakub.

5. Kirjuta kirju
Kirjuta üles, mida sa raseduse ajal kogesid ja tundsid ja mõtlesid, millised olid su hullud rasedaisud, kuidas sa teda ootad ja tema tulekuks valmistud, mida sa tema tulevikuks loodad, mis parasjagu maailmas toimub jne. Pärast on nii lahe neid kirju talle ette lugeda!

6. Pea videopäevikut
Kirjutamine on lahe, aga videopäevik on veelgi vahvam! Tee iga raseduskuu algul video, kus näitad kõhtu, räägid oma enesetundest, kui palju oled juurde võtnud, mida teinud oled, kuidas arsti juures läks, kuidas tita toa sisustamine edeneb, kuidas sünnituseks valmistud jne. Loomulikult võid videosse ka sugulaste ja sõprade kommentaare võtta.

7. Mängi titat
See on harjutus, mis aitab sul ja partneril nii titaga paremat sidet luua kui mõista, mida teil veel enne beebi saabumist teha on vaja. Kujutle, et sa oled emaüsas olev tita ja valmistud sündima. Küsi titana partnerilt, mis sind ees ootab, mis sulle meeldib, mida sinu jaoks on vaja, millised ettevalmistused on veel tegemata, kuidas täiskasvanud end titat oodates tunnevad, kas nad on tita sünniks valmis jne.

8. Tee kodu korda
Uuele pereliikmele tuba valmis seades ning kodu tita tulekuks korda sättides on sul lihtsam mõista, mis sind ees ootab ja uue reaalsusega leppida.

9. Saada talle armastust
Piisab ka sellest, kui sa mõtled iga päev oma kõhuelaniku peale suure soojuse, armastuse ja hellusega. Sinu piiritust ja tingimusteta armastusest täiesti piisab!

Allikas: babble.com