Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ämmaemanda ja õe õppekavade juht Saima Hinno nentis, et taoline sünnitav nukk ning lisaks soetatud 25-nädalase vastsündinu suurusele ja funktsioonidele vastav mannekeen on Eestis ainulaadsed ning võimaldavad tulevastele ämmaemandatele parimat õpet, aga ka uusi täienduskoolitusi valdkonna spetsialistidele.
 
Eripäraseks muudab nuku ka keskkond, milles seda kasutama hakatakse. „Meie sünnitustuba loob ema, lapse ja pere vajadusi arvestava turvalise sünnituskeskkonna, mida on olukorrast lähtuvalt võimalik  operatiivselt  muuta erakorraliste situatsioonide lahendamiseks,“ sõnas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppejõud Marge Mahla.

Sünnitava nuku abil on võimalik õppida lahendama erinevaid juhtumeid lähtudes eelnevalt programmeeritud stsenaariumitest. Simulaatoriga saab harjutada nii normaalset sünnitust, aga ka olukordi, mis tulevad praktikas ette harva.  Samuti saab loodud simulatsioonitoas läbi mängida elustamist sünnitusolukorras, sealjuures reageerib nukk kliinilistele sekkumistele ning on võimalik jälgida ema ja loote elutähtsaid parameetreid.