Ehkki ma sel aastal ei söönud pühade ajal sellise entusiasmiga nagu varasemalt, siis patustan viimasel ajal üpris palju magusaga, mida varem pole olnud. Olen tähele hakanud panema, et beebsud mu sees on alati peale söömist aktiivsemad, eks nad saavad ka siis energiat. Kas pean siis arvama, et magus teeb lapsed hüperaktiivseks juba ema kõhus?

Nädala tipphetkeks võin aga nimetada seda, et lõpuks ma reaalselt tundsin ka plika liigutusi, need on küll väheke õrnemad kui poisi liigutused, kuid need siiski on liigutused! Viimased päevad olen ma beebsude liigutuste üle nii õnnelik olnud. Aga ükspäev ma ei olnud kummagi liigutusi juba mitu tundi tundnud, siis väristasin oma kõhtu veidi ja toksisin , mille peale sain ma ka poisilt paar tugevat hoopi. Kallis mees ütles selle peale, et ma ära lõpetaksin nende piinamise, et las lapsed magavad, muidu raputan nad ülesse ja siis ehmatavad nad end segasteks. Issi on ikka nii hoolitsev juba :)

Beebsudest aga nii palju veel eraldi, et hetkel on nad mu kõhus kasvanud 22 nädalat. Erinevate Eesti ja välismaa lehtede pealt sain nii erinevaid kirjeldusi selle kohta, missugused nad nüüd peaksid olema, et ma ausalt ei tea, millisest lähtuda. Beebsude kaal peaks olema 350-425g ja pikkuseks peaks olema umbes 28cm ! Täitsa pikad purikad juba ju! Magamise ja ärkveloleku rütm peaks ka nüüd olema veidi regulaarsem. Praeguseks on poisil munandid formeerunud ja alustanud laskumist munandikotti.

Pean oma meeletult heast jõulukingist ka rääkima. Nimelt, kallis mees kinkis mulle pesu. Ilusa ja uskumatult mugava! Ma ei osta enam elusees mitte ühtegi odavat rinnahoidjat endale, sest on ikka meeletu vahe kas panna endale selga mingi odav jama või siis korralik mõnus rinnahoidja. Reaalselt selle rinnahoidjaga võiksin ma kasvõi peapeal seise teha, sest mu tissid istuvad seal sees nii hästi, kuskilt ei kisu ning tissid on mõnusasti toestatud.

Rääkides veel riietest edasi, siis teksapüksid mulle enam jalga ei lähe, isegi kui need eest lahti jätta ja patsikummiga kinni panna. Eks see ole märk, et peaks endale juba ometi need rasedatepüksid ära ostma, sest ma arvan, et see pole just kõige parem idee, terve talv ringi käia sukkpükstes ja retuusides.

Andke palun nõu rasedariiete osas, mida on mõistlik osta ja mida mitte?

Loodan, et kõigil möödusid pühad hästi ning nautisid ka seda mõnusat lund. Samuti soovin kõigile head uut aastat!