Detsembris sündinutele on omane:

Kerged hommikud ja varased uneajad

Itaalia ja Hispaania ülikoolide uuringud on leidnud, et detsembrikuus sündinud inimesed on hommikuinimesed ja nende jaoks on hommikuti ärkamine palju kergem, kui suvel sündinud inimestel. Teised uuringud leiavad, et talvel sündinud lapsed jäävad ka kiiremini magama.

Nad on klassis kõige nooremad

Paljud vanemad, kelle laps detsembris sündinud on, tahavad ta siiski kuueselt kooli panna, kuid kardavad, kuidas laps algkoolis hakkama saab, olles klassi noorim. Tulevikus võib see osutuda hoopis kasulikuks. Leitakse, et ülikoolis ületavad noorimad lapsed võimekuselt teisi.

Neist saavad suurima tõenäosusega hambaarstid

Briti uurijad leiavad, et just detsembrilastest saavad suurima tõenäosusega hambaarstid, väidab väljaanne The Guardian. Seega pole kunagi liiga vara, et hakata lapsele suuhügieeni tutvustama — sa võid hambapesus koolitada tulevast mainekat hambaarsti!

Vasakukäelisus

Detsembripoisid on kõige suurema tõenäosusega vasakukäelised, väidavad Viini Ülikooli teadlased. Uuring, mis hõlmas 13 tuhat täiskasvnut, leidis et detsembrikuus sündinutest naistest 7,5% ja meestest 8,8% olid vasakukäelised. Kõige rohkem vasakukäelisi mehi on sündinud vahemikus 1. november — 1. jaanuar.

Nad on amburid või kaljukitsed

Kui sa usud astroloogiasse, siis see, kas sünnipäev on enne või pärast 21st kuupäeva, mõjutab nii mõndagi. Need, kelle sünnipäev jääb vahemikku 1. detsember — 21. detsember on amburid, kes on pigem ekstraverdid, head suhtlejad ja armastavad reisida. 22 detsember — 31 detsember sündinud on kaljukitsed, kes on pigem pühendunud, hoolivad ja abivalmid.

Nad elavad kauem

Jõulubeebide puhul on täheldatud, et statistiliselt on neil suurim tõenäosus elada üle 100 aasta vanuseks. Meeste puhul tähendab see, et nende habe jõuab kindlasti kasvada sama pikaks ja valgeks, nagu jõuluvana oma!

Üks levinud detsembrilaste kurtmisteema on see, et nende sünnipäev kattub tihti jõuluhooajaga — see tähendab, et sünnipäev võib jääda jõulude varju. Mitte keegi (eriti laps) ei taha tunda, et miski on tema sünnipäevast olulisem. Sellepärast tuleb detsembrilaste sünnipäeval neile eriti palju tähelepanu pöörata.

Allikas: www.mother.ly