Kui sinu sünnitus on möödunud komplikatsioonideta, siis tavaliselt ütlevad arstid, et umbes kuus nädalat pärast sünnitust võid taas seksi peale mõtlema hakata. Pelgad, ehkki sa oled ju täiesti teadlik sellest, et pole enam neitsi — beebi sinu kõrval on selle fakti ilmne kinnitus. Hirm esimese sünnitusjärgse seksi ees võib sellegipoolest nüüd olla suuremgi, kui hirm päris esimese seksi ees. Muidugi, terve inimene tuli ju sinu seest alles hiljuti välja ja on loomulik muretseda, kas ja kuidas sa veel naisena seksimist nautima hakkad. Aga sa hakkad. Loodus tagab selle, et sinu keha paraneb imelisel moel ja kõik, mis peab oma õige suuruse võtma, seda ka teeb.

Ja seepärast, kui mees hakkab tegema esimesi vihjeid seksile, ära lenda oma mehele üritamise eest peale — et sa oled üleni õmblustes ja et mees on selles kõiges süüdi, sest tema tegi su rasedaks ja sellepärast tuli sul see hirmus sünnitus üle elada ja nüüd tahab ta veel poolvigase ja haavades naisega seksida. Hoia kõik need sõnad hammaste taga ja ütle talle lihtsalt, et nii armas, et ta juba sind ihaldab, kuid ta peab veel veidi ootama, kuni sa paraned.

Võib juhtuda, et ka seks tuleb lisada oluliste ettevõtmiste nimekirja

Pärast seda, kui majja on tulnud beebi, muutub su elu kardinaalselt. Aeg, mis oli varem sinu ja mehe päralt, kuulub nüüd toitmisele, mähkmete vahetamisele, pesemisele, koristamisele ja lõpuks tunned, et kõige rohkem vajaksid uinakut, aga mitte seksi (mis võib pealegi ka valus olla ja mida sa seetõttu ka väsimusele viidates edasi lükkad).

Sa võid tunda ennast kui seksijumalanna ja selles pole midagi räpast

Kui mõned naised tunnevad, et ema olles on isegi imelik seksile mõelda, sest “emad ju selliseid asju ei tee”, siis teised, vastupidi, leiavad endas pärast sünnitust täiesti uue seksuaalsuse. Sa oled hakkama saanud millegi tõeliselt imelisega, sa oled iseenda sees kasvatanud ja seejärel ilmale toonud väikese inimese, sa oled maailma võimsaim naine, kellel on praegu ülisuured rinnad ja soov oma naiselikkust mehega jagada. Sa võid endale seda lubada, et keegi vaatab tunnikese beebit ja te avastate mehega taas ühised rõõmud. Muide, suurem osa naisi, kes on saanud üle hirmust, et nende vagiina ei võta enam kunagi endist kuju ja vormi, naudivad päras sünnitusest taastumist seksi veelgi rohkem, kui enne emakssaamist. Nad tunnetavad oma keha palju paremini, kui varem.

Rinnaga toitmine ei hoia ära uut rasestumist, päriselt

Ovulatsioon võib toimuda ka siis, kui sul pole rinnaga toitmise ajal endine tsükkel taastunud. Ja see on fakt, sest tegelikkuses jookseb meie hulgas päris palju pisikesi ühe pere põngerjaid, kellel vanusevahet vaid aastake. Kui see mõte sulle sobib, siis miks mitte, igal teisel juhul vali endale sobiv rasestumisvastane vahend.

Su mees mõtleb seda tõsiselt, kui ütleb, et sinu sünnitusjärgne keha on nüüd naiselikum ja erutab teda tõepoolest, kuid sina seda muidugi ei usu

Miks, oh miks te naised seda teete? Teate ju küll: rullid oma veidi veninud ja venitusarmidega nahka käte vahel, samal ajal mehele pikalt ja põhjalikult kaeveldes, kui õudne see välimus ikka pärast sünnitust on. Ära tee seda ja su mees ei pööra sinu veidi muutunud kõhule siis samuti erilist tähelepanu. Esiteks, pole mees kunagi naise välimuse suhtes nii kriitiline, kui naine ise! Teiseks, kogu tema tähelepanu on sinu rindadel ja ta on keskendunud mõttele: “Oh, paljas naine minu voodis ja on täiesti reaalne võimalus seksiks! Jeee!!!”

Kui sa ikka ei saa rahu, siis vaata SIIT, millised teised naised pärast sünnitust välja näevad

Sul tuleb veidi seda teeselda, seniks, kuni see päriselt saabub

Entusiasmi seksi algatamise suhtes muidugi, mitte orgasmi, mis tuleb niikuinii, kui sa juba asjaga alustanud oled. Aga algus võib olla raske, sest naine mõtleb tegemata töödele, sellele, kas laps äkki üles ei ärka, sellele, kas tema muutunud keha ikka sobib mehele jne. Lase neil hirmudel hajuda ja leia endas lihtsalt väheke entusiasmi ja endine kirg leiab siis ka tee sinuni.

Kohe, kui beebi häält teeb, jääb sinu jaoks seks katki ja meeleolu ei õnnestu enam taastada

Ära selle pärast liigselt muretse. Emainstinkt on väga tugev ja ei tasu sellega võidelda. Mine lapse juurde ja proovige mehega intiimsust leida järgmine kord. Aga on veel üks asi, mida peaksid teadma — seksimine oma mehega, olles samal ajal magava beebiga ühes toas, on OK. Päriselt on, kõik teevad seda.

Aga ka seda võib juhtuda, et sinu mehel on raske “emaga seksida”

See pole just eriti levinud, kuid mõnel mehel võib olla psühholoogiliselt raske “emaga seksida”. Ja ehkki see enamasti nii ei ole, mõjub osale meestest sünnitustoas esimesest reast kogu lapse ilmaletoomise protsessi nägemine siiski paraja ehmatusena. Tal läheb veidi aega, aga vahest ka paar kokteili ja sinupoolne seksikas pesu aitavad kaasa, kuid lõpuks saab taas suhtuda sinusse, kui naisesse.

Jah, su rinnad võivad olla tundlikud ja ka “lekkida”

Küsimus on vaid selles, kuidas siis käituda. Ütle oma mehele, et sinu rinnad on praegu õrnad ja ka tema puudutus võiks olla õrnem. Mõningatel juhtudel hakkab sinu rindadest piima purskama kohe, kui lapsele mõtled. Proovi siis seksi ajal oma mõtted beebist kaugel hoida. Enamus mehi ei lase ennast aga pisikesest piimajoast sugugi häirida.

Sa lähed endast välja, kui näed neid ajakirjas staare kohe pärast sünnitust oma imelise sünnitusjärgse figuuri ning nunnu beebi ja mehega rannas patseerimas

Ole nüüd, ka neil on päriselu, isegi modellide kõhtudel on istudes voldid, isegi nende lapsed on beebina öö otsa üleval ja kakavad püksi ning ka nende mehed kõnnivad kodus päev otsa hommikumantliga ringi. Ka nemad kasutavad pärast sünnitust seksides libestit, sest ka neil võivad pärast sünnitust hormoonid sassis olla. Ajakirjas nähtud pildi pärast ei pea veel oma elu maha kandma.

Allikas: ivillage.com

Jaga
Kommentaarid