Muidugi ei ole täiesti raudkindlaid ja alati toimivaid reegleid, mida järgides saad kas poisi või tüdruku, kuid need soovitused on jätkuvalt populaarsed just seetõttu, et viivad siiski päris tihti ka õnnestumisteni.

Mees taga
Samuti tuntud kui koerapoos. "Just see poos on eriti hea, kui soovite just poega eostada," ütleb Stacy Rybchin, kes on antud teemat aastaid uurinud. Miks siis just see poos? Sellepärast, et see tagab sügavama sisenemise ja annab meeskromosoomi kandvale seemnerakule eelised. Ehkki meeskromosoomi kandev seemnerakk on kiirem ja liikuvam, on tema eluiga lühem, kui naiskromosoomi kandval spermatosoidil, niisiis tuleb lühem teekond eesmärgini talle kasuks."

Tee seda seistes
Ka see teooria keskendub faktile, et meeskromosoomi kandev seemnerakk on kiirem ja nö vastu gravitatsiooni liikudes on tal sellega ka eelis naiskromosoomi kandvate seemnerakkude ees. Tasub proovida, ehkki teaduslikult pole seda tõestatud.

Vali poos, mis tagab naisele orgasmi
See polegi nali, sest orgasmi puhul muutub naise tupp leeliseliseks ja see keskkond annab taas eelise meeskromosoomi kandvatele spermatosoididele, mis võib viia selleni, et just üks nende hulgast viljastab munaraku. Nii et poja tegemine on ikka lõbu ka!

Oota ovulatsioonini
Mis puutub lapsetegemisse, siis kõige tugevamaks argumendiks poja saamisel on muidugi õige ajastamine. Ämmaemand Carmen Kosicek soovitab pojasoovi korral juba neli kuni viis päeva enne ovulatsiooni mitte seksida. Ja teha seda alles siis, kui ovulatsioon algab. Siis pole viljastumisperioodil pikema elueaga naiskromosoomiga spermatosoide ees ootamas ja eelise saavad kiiremad meeskromosoomiga spermatosoidid. Niisiis, trikk on selles, et täpselt välja arvutada, millal toimub ovulatsioon ja siis peab ka isakandidaat kohe käepärast olema.

Pane rõhku kaloritele
Ja hommikusöögiks söö teraviljatooteid! Inglismma Exteri Ülikooli spetsialistid soovitavad, et suurendades oma kalorite tarbimist vähemalt 400 kalorit päevas ja tarbides teravilja koos banaanide, kala, köögiviljade ja teiste kõrge energiasisaldusega toitudega, aitate kaasa poisi eostamisele, paljastab Ava Cadell, tuntud seksiterapeut. Kaaliumi- ja naatriumirikas toit peaks olema mõlema vanema toidulaual.

Las tulevane isa joob tassi kanget kohvi

Pool tundi enne asja kallale asumist tuleks mehele tass kanget kohvi anda! Dr. Shettlers, raamatu "Kuidas valida lapse sugu" autor, usub, et see on üks võimalus, kuidas suurendada võimalust, et eostate just poisi.

Aga kuidas tehakse tüdrukut? Vaata siia: Need seksipoosid tagavad, et eostate just tütre

Allikas: www.sheknows.com