Ära unusta olla seksikas
See, et sa oled rase, ei tähenda, et sa peaksid oma keha varjama. Sa võid olla sama seksikas ja atraktiivne edasi. Kui sul ei ole varem näiteks ilusat dekolteed, siis nüüd on aeg seda välja kanda. Selleks sobivad südame- ja V-kujulised kaelused. Kui sul on suurepärased jalad, siis kanna see enesekindlalt välja mustas minikleidis.


Ära loobu vöödest
Suurte ja ruumikate kleitide juurde saad vormikust just vööga lisada. Vöö saad asetada nii kõhu peale kui kõhu alla. Vöö kõhu all töötab just kenasti tuunikatega ja pikkade särkidega. Ära vööd ainult liiga kinni seo!


Säilita oma joont
Moekad emmed ei pea oma stiili rasedana hülgama. Näiteks saad kombineerida omavahel minikleidi ja üle põlve ulatuvad saapad, kombineerida rannakleit vöö ja madalate stilettodega. Ka lihtsad riided nagu legginsid ja pikad mitmekihilised särgid saab koos bleiseriga omanäoliselt ja coolilt välja kanda.


Tasakaalusta kõhukest ehetega

Aksessuaarid ja ehted - need on kaunid silmailuks ja tõmbavad tähelepanu suurenenud kõhult mujale, näiteks näole ja kaelale. Miks mitte rõhutada ka läbi kaeleehte oma fantastilist dekolteed?
Suvine riietus

Ära unusta huulepulka
Su kõht on nii suur ja sa vaevu pressid oma jalad lemmik jalanõudesse. Oled kurb ja ei oska enam midagi peale hakata, siis ära uusta, et sulle jääb alati alles make up ja miks mitte võõbata oma kaunid huuled punaseks või suviselt roosaks?

Allikas: PerejaLaps.ee, instyle.com