Karolin Kuusik, moelooja ja disainer

Hindan kõrgelt tooteid, mida saab kasutada mitmel otstarbel. Praeguse elutempo puhul, millele annavad lisakäigu sisse kaks väikest last ja töö, ei jõua igaks ilu- ja hooldusprotseduuriks eraldi toodet osta. Seetõttu on Eucerin Aquaphor mu uus lemmik. Beebil tekib nahale kuivem koht — haaran kohe selle kreemi järele! Neljaaastasel marakratil on marrastus paranemas? Tuleb appi Eucerini kreem. Ise hoian seda alati taskus kaasas, et kasutada vajadusel küünenahkade masseerimiseks, huulte kaitseks ja küünarnukkide hooldamiseks.

Reet Härmat, #iluhoolik ja jumestuskunstnik


Eucerin Aquaphor on tõeline SOS-kreem, mis sobib väga mitmeks otstarbeks ja päästab tegusa naise päeva. Jumestajatööd tehes pesen ja desinfitseerin oma käsi väga tihti ning seetõttu on käed väga kuivad. Tavalisest kätekreemist pole siin abi ja nii avastasin Aquaphori kreemi. See parandab kiirelt nahavigastused ja kuivad kohad, samas ei jäta nahka kleepuvaks. Minu lemmikilunipp, kuidas vältida katkist huulenahka — kanda igal õhtul enne magamaminekut tilgake kreemi huultele. Hommikul ärgates on huuled sametiselt pehmed ja tunduvad lopsakamadki. Segan SOS-kreemi ka huulemeiki tehes värvi sisse, et see mõjuks loomulikumalt ja niisutaks samal ajal huuli.

Keiu Pirnpuu, #Myfitnessi rühmatreener ja jooksuklubi Nike Run Club treener


Olen pidevas liikumises ja Eucerini Aquaphori toode on leidnud tee minu põhjatusse trennikotti. Minu graafik algab varahommikuse rühmatreeningu juhendamisega, jätkub päevase projektijuhtimise ja õhtul jooksutrennide läbiviimisega. Seega on multifunktsionaalsed tooted aktiivsete inimeste n-ö go-to. Olen kasutanud Aquaphori kreemi käte niisutamiseks pärast raskemat jõutrenni ja cardio-treeningut, et otse tööle tagasi joostes näopunetust tasakaalustada. Olen aktiivne ka välistingimustes, seega on kreem alati taskus kaasas, et kaitsta huuli meie muutliku ilma eest.

Kas teadsid, et Eucerini taastav salv nimega Aquaphor tuli esimest korda turule USA-s juba 1925. aastal. Sellest alates on dermatoloogid toodet soovitanud ning inimesed usaldanud ja heaks kiitnud.

Eva Luigas, aiandusspets


Eucerin Aquaphori kaitsev ja taastav SOS-kreem on konsistentsilt tihke, läbipaistev ja erinevalt paljudest teistest sarnastest toodetest — minu suureks rõõmuks — lõhnatu. Tegutsen palju aias, näpud mullas ning peale suuremat sorti kartulivõttu, kui olin oma ihuliikmed peaaegu marraskile rassinud ja hiljem nad saunas puhtaks küürinud, tundsin peale korpas sõrmenukkide sissemäärimist, et kõik ei ole veel kadunud ja on lootust, et ma saan normaalse väljanägemisega nahapinna tagasi. Üleöö imet muidugi ei sünni, kuid tegemist on väga tõhusa niisutajaga.

Andres Putting, fotograaf


Kuna ma pole väga eriline ega moodne kreemimees ja abi vajan nahale alles siis, kui veri väljas, pani alguses ikka kukalt kratsima küll, et kuhu ma seda imemöginat peale võiksin määrida. Elukaaslase tütrele sai seda kätele määritud ja mida sa ikka 8-aastaselt kommentaariks kuuled, kui et “ma-ei-taha-see-nii-rasvane-kreem” juttu, aga kiunumisest hoolimata läksid karedad käed kenasti pehmeks. Ise proovisin määrida seda oma kehal olevale psoriaasilaigule. Tõepoolest, sügelus kadus ning nahalaik muutus ketendavast kergelt roosaks ja pehmeks. Hoiatusena ütlen, et peale kreemi määrimist ei tasu kasutada puutetundlikke vidinaid, sest rasvased sõrmejäljed reedavad kohe su nutitegevuse. Pese käed enne nutiseadmesse hüppamist.

Kui mul paluti seda kreemi testida, olin parajasti Taanis lähetusel ja sealt naastes olin sisuliselt silmitsi, noh mitte nii väga otse öeldes, probleemiga — pikad vahemaad jalgsi kuumas Kopenhaagenis oli mu kubemepiirkonnas tugeva “hõõrdumiskatastroofi” korda saatnud ja käepärast olnud kreem aitas tõepoolest. See imendub kiirelt, jätab kerge kihi nahale ja paranemist oli juba hommikul tunda. Julgen soovitada hõõrdumispiirkondade rahustamiseks. Psoriaasiravi puhul on testaeg liiga lühike mingiks järelduseks. Sügeluse ja ketenduse see eemaldab aga kenasti. Mina ja mu pere kasutab seda kindlasti edasi.

Kas teadsid, et Eucerini taastav salv nimega Aquaphor tuli esimest korda turule USAs juba 1925. aastal. Sellest alates on dermatoloogid toodet soovitanud ning inimesed usaldanud ja heaks kiitnud.

Saadaval ainult apteekides.

Jaga
Kommentaarid