www.eestilastemood.ee sisaldab endas Eesti lastemoodi viljelevaid brände ja blogi, mis täieneb pidevalt uute kollektsioonide, uudiste, vahvate fotoseeriate ja muuga.

"Pildistan palju lapsi ja lastemoodi. Seoses sellega olen pidanud palju Internetis ringi otsima, et leida Eestis pesitsevaid disainereid ja lastebrände. Niisiis võtsingi asjast kinni ja lõin Eesti lastemoodi hõlmava lehe," räägib fotograaf Jaana Süld. "Ootan sinna alati vihjeid ja uusi huvitavaid moega seonduvaid uudiseid, fotoseeriaid ja kõike lastemoega seonduvat." 

Jaana sõnul saavad erinevad lastetoodete brändid seal end nähtavaks teha
ning oma teekonda alustada ja ka fotograafid tuule tiibadesse. "Kuigi Eesti on väike, on siiski keeruline teha ennast nähatavaks ja silma paista," räägib ta.

Blogist leiad vastused küsimustele, mis on bäggi püksid? Kust tulevad oversized mantlid? Kes on brändide taga? Miks on eesti lastemood oluline? Kust tulevad kangad? Mis on moes? Kust leida riided poistele? Kes on ökotokud? Kust leitakse pildistamisteks modelle? Kuidas saab kardinast kleit? Mis on upcycling? Mida eelistavad lapsed? Miks eelistada eestimaist? Kes on tinkerbell? Ja miljon muud küsimust, mis võiks pähe karata seoses eesti lastemoega.