Ta on rannas tavaliselt beebi ja väikelapsega. Ta kussutab üht ja ajab teist mööda rannaäärt taga. Ta ei veel suutnud otsustada, kas see trip randa oli suurepärane idee või halvim otsus üldse (tema abikaasa soovitas mitu korda ikka mõelda, kas see on hea plaan). Ta veedab aja väikelast madalas vees taga ajades, samal ajal kui beebi proovib tema ujumistrikoo ülemist osa kogu aeg alla tõmmata. Pärast kaht tundi otsustab ta lahkuda.

2. Kuldsete aegade ema
Ta istub lamamistoolis või kvaliteetsel rannalinal raamatut lugedes ja tal ei ole ühtegi muret peale selle, kas tema jäätee on ikka külm. Tema lapsed, kes on head ujujad, mängivad sõprade ja teiste lastega. Tema loeb ja päevitab, räägib telefoniga, võib-olla kastab end korra või kaks ka vette. Lapsed leiavad ta üles, kui neil on näkside või jäätise jaoks raha vaja, ja sinna nad kaovad jälle. Ta on standard, milleni kõik teised emad üritavad kord jõuda.

3. Hästi varustatud ema
Vajad päikesekreemi, ujumismähkmeid, sukeldumisprille või rannamänguasju? Tal on need kõik olemas. Lisaks on tal võileibu, mahlapakid ja isegi ekstra rätik või kaks kaasas. Ta mõtleb asjad eelnevalt läbi ja on mõelnud oma ülisuure koti pakkimisele juba enne. Sel aastal on ta lisanud ka külmakoti või kasti oma "lattu". Jahe vesi ja mahlapulgad kõigile!

4. Jõusaaliema
Ta veedab üheksa kuud aastast spinningus, jooksmas ja tegeleb intervalltreeningutega nii, et ta keha näeks nendes bikiinides hämmastav välja - ja nüüd on tema aeg särada. Tunne ennast vabalt ja väljenda oma kadedust, ta ei pane seda üldse pahaks!

5. Vetelpäästjast ema
Ta ei ole tõesti huvitatud märjaks saamisest, kuid ta ei usalda oma lapsi vette omapäi. Leiad ta alati seismas ja vee poole vaatamas. Kui ainult vetelpääste annaks talle ka vile!

6. Päikesekummardajast ema
Ta on endine solaariumikülastaja ja on siin ainult ühel ja ainsal põhjusel - saada pruuniks! Nagu jõusaaliemagi, kannab ta nii vähe kui võimalik. Kesksuveks on ta juba ebameeldivalt pruun ja armastab iga oma päevitusranti.

7. Päikese suhtes umbusklik ema
See ema usub, et 50+ päikesekaitset peaks nii tihti kui võimalik pidevalt peale kandma. Sa näed teda tihti jooksmas ümber oma "kurtide" laste ja neile uut kreemikihti peale kandmas. Lapsed kannavad mütse ja on võimalikult kaetud. Muul ajal leiad ta varjust või päikesevarju alt.

8. Hingelt noor ema
Kes ütleb, et ainult lastel peaks lõbus olema? Leiad selle ema vesiliuraja järjekorras, vees mängimas ja ringi jooksmas. Ta on endine noorsootöötaja või lastelaagrite korraldaja ja ujumistiimi liige. Sellepärast talle ka suvi kõige rohkem meeldib - ta armastab üle kõige ujuda ja viibib iga võimaliku minuti vees.

9. "Aeg on minna" ema
Ta on püüdnud edutult rohkem kui tund oma lapsi kokku ajada. "Tõesti, on aeg minna!" Kui lapsed nüüd ema sõna kuulavad, siis võib-olla, jah, võib-olla saavad lapsed homme jälle randa.

Allikas: popsugar.com

Kas tundsid enda või naabrinaise ära?