2. Kutsu ainult lähimad sugulased-sõbrad. Lapsed ei talu suuri seltskondi. Mida vähem rahvast, seda mugavam on mudilasel olla, seda lihtsam on sul endal ja seda väiksemad on kulud.

3. Palu abi. Mida rohkem kohustusi saad enda kaelast selleks päevaks ära lükata, seda mõnusam on sul end lapsele pühendada ja tähtsat päeva koos temaga nautida.

4. Loo lastele mänguala. Paljud aastased lapsed liiguvad veel neljakäpukil, seega peaksid arvestama ka nende vajadustega. Pisipõnnid ei jaksa kogu aeg emmede süles istuda ja tahavad mängida. Võimalda siis neile seda ja säti valmis turvaline mängunurk sobivate leludega.

5. Varu näksimist ka lastele. Hoolitse selle eest, et ka kõige väiksematel külalistel oleks laualt midagi näksida võtta. Puu- ja köögiviljad, juustupulgad, kamapallid jms tervislikud snäkid maitsevad nii suurtele kui väikestele.

6. Ära üle pinguta. Laps ei mäleta sellest päevast midagi, nii et klounid, ponid, maskotid ja orkestrid võivad rahulikult oma aega oodata.

7. Palka fotograaf või palu mõnel külalisel pilte teha. Ise sa sellega tegeleda ei jõua, aga nii tähtsat päeva peab kindlasti jäädvustama!

Allikas: Parenting.com