Foto: Shutterstock

Näiteks ütleb sinu mees teie lapsele: Kartulipea!" Ja nad mõlemad purskavad naerma, sest neil on selle sõnaga seoses mingi oma naljakas lugu, millest sina midagi ei tea.

2. Ta postitab oma lapsukesest kohe päris kindlasti liiga palju pilte sotsiaalmeediasse.

Foto: Shutterstock

Loomulikult on teie sõbrad sellest juba ammu tüdinenud, kuid issi on oma rolli ja oma lapse üle ju nii uhke ja armastust on temas lihtsalt nii palju, et seda tuleb jagada. Ja siis tekivadki sõprade uudisvoogu pildid sellest, kuidas tema armaskallis lapsuke tudub, õpib kõndima, sööb esimest maasikat, sai endale uued just patsipaelad või jookseb esimest korda lumes.

3. Ta ronib puu otsa ja narivoodisse või roomab mööda maad.

Foto: Shutterstock

Sest lapsevanemaks olemine on tema jaoks nii nauditav! Ja ta ignoreerib seda, et tema peagi neljakümnendates põlved ei kiida igat sellist tegu alati heaks.

4. Ta teab lapse sõprade nimesid.

Foto: Shutterstock

Ja mitte ainult! Ta teeb neil ka vahet. Ja teab, mis suhted tema lapsel parasjagu mõne sõbraga on. Võtab aega, et lapsega asju arutada ja tema sõpradest rääkida.

5. Ta loeb neile ja vaatab nendega koos multifilme.

Foto: Shutterstock

Ja mitte lihtsalt niiama, vaid viitsib lastega ka tegelaste käitumise üle arutleda ja seejärel mängida, et tema ongi see kappav hobune, kelle seljas printsess põgeneb.

6. Teised emad on sinu peale kadedad.

Foto: Shutterstock

Tead ju seda tunnet, kui sõbrannad kaeblevad oma laiskade või siis töönarkomaanist meeste pärast, kes neid kodus ei aita ja lastega tegeleda ei viitsi ning sinul pole nende jutule midagi lisada. Vähemalt selle koha pealt, mis lapsi puudutab. Sest sinu mees jumaldab oma lapsi.