"Tööl käia on täitsa ok ka pisikese lapse kõrvalt. Kuid ise eelistaks, kui lapsel oleks usaldusväärne hoidja, kes temaga tegeleb ja vanem saaks rahulikult keskenduda tööülesandele. Eks oleneb muidugi ka tööst ja lapse vanusest, kuid ma ei usu, et laps tööl end hästi tunneb ja lapsevanem saab alati temaga tegeleda... siis kannatab ju töö selle all."

"Olen lapse paaril korral tööle kaasa võtnud kui ta on olnud lasteaia jaoks veel natuke tõbine, aga mul on tõesti olnud vaja kiired tööasjad korda ajada. Minu jaoks on lapsega kontoris olemine paras peavalu. Hädaolukordades vastuvõetav, aga igapäevaselt kindlasti mitte. Lapsel pole hea, emal pole hea ja kaastöötajatel samuti mitte."

"Super. Minu jaoks on palju hullem vanemast lahutatud laps. Palju ägedam on, et laps on loomulik elu osa. See võiks olla uus normaalsus. Mul on palju sõpru, kes teevad enda firmasid beebid kaenlas ning väikelapsed seelikusabas. Ise kavatsen täpselt sama kui ettevõtluskonto asi lõpuks tööle hakkab. Lapsed ei tohiks olla tülikas elu osa, vaid loomulik elu osa. Samad võimalused peaks avanema kõikidele Eesti naistele."