"On tähelepanuväärne, et selle lapse ümber valitseb täielik vaikus," nendib endine FBI profileerija Mary Ellen O'Toole. "Kui teda ei tunne ära ei üksi lapsehoidja ega päevahoid, siis miks see nii on?" küsib O'Toole. 

Esmaspäeval, hakkas hägune pilt veidi selgemaks saama, kuid vaevalt viib see üldise selguseni ja kogu loo mõistmiseni. Ühe teooria kohaselt asetati "Baby Doe" pärast surma rannajoonele, kuid uurijad ei ole teinud kindlaid järeldusi selle paikapidavuse ega võimaluse kohta, et vesi uhtus laiba kaldale. Samuti ei ole lõplikke järeldusi tehtud selle kohta, kus laps pärit on ja kes ta on.

"Ma arvan, et ta on kõrvaldati väga kiiresti ja rannaäärne prügine ala oli koht, mis oli kurjategija jaoks kõige sobivam," sõnas O'Toole. Lahkamine ja uuringud on veel pooleli, kuid esmaspäeval ütlesid ametnikud, et mõned tulemused näitavad, et ta ei olnud neelanud alla ei valgendit ega äravoolu puhastusvahendit. Kehal puudusid ilmsed välised vigastused, mistõttu kaalusid uurijad võimaliku tahtmatu mürgistuse võimalust.

"Baby Doe" arvatakse olevat umbes 4 aastat vana. Ta oli umbes 91 cm pikk ja kaalus umbes 14 kg. Tema keha avastati 25. juunil Bostoni lennujaama läheduses oleva Deer Island'i saare kaldalt. Läheduses asub ka Bostoni sadam, mis on üks tihedaima liiklusega sadamaid kogu idarannikul.

Siin väikse "Baby Doe" juhtumise ülevaade inglise keeles: