Eesti ainus kodumaine lastetoidusari Põnn koosneb nüüd 25 tootest. "Näiteks on uutest maitsetest saadaval Köögivilja-peediroog veiseliha ja kuskussiga ja Köögivilja-õunapüree." Miljandi sõnul antakse beebidele uusi tooteid enne lettidele jõudmist proovida. "Siis on näha, kas maitse on õige või vajab veel täiustamist. Kui toode ei saa positiivset hinnangut, suuname selle tagasi tootearendusse," selgitas Miljand. Salvesti jaoks on kõige olulisem see, et toidud oleksid beebide jaoks puhta maitsega ja naturaalsed. "Kasutame võimalikult palju kodumaist toorainet. Näiteks on köögiviljatoitudes kasutatud kodumaist liha, kartulit, porgandit ja peeti ning putrudes Eesti piima."

Lisaks maitseuuendustele on värskendatud ka pakendeid. Klaaspurgisarja kaaned ja etikett on saanud uuema ilme ning on peoriiulis kergemini leitavad. Põnn klaaspurgisarja lastetoidud on saadaval 130- ja 190-grammistes pakendites, mehud 240-milliliitristes pudelites. Tooted maksavad orienteeruvalt 0,99-1,59 eurot. Sarja uuendused viiakse lõpule 2016. aasta jaanuari lõpuks.

AS Salvest on 1946. aastast Tartus tegutsev tugevate traditsioonidega Eesti toiduainetööstus. Ettevõtte jaoks on juba algusest peale olnud oluline oma tootmises kasutada võimalikult palju kodumaist toorainet ning tootearenduses järgida eestimaalaste maitse-eelistusi.