Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul puudutab muutus vaid uue kaardi taotlejaid. „Olemasolevaid Perekaarte saavad pered kasutada kehtivusaja lõpuni ja soodustuste saamiseks ei ole vaja vana, sinise kujundusega kaarti uue vastu välja vahetada,“ ütles Õunap.

Varasemast paremaks muudeti ka Perekaardi veebikeskkond, mis annab peredele võimaluse valida programmis olevaid partnereid tegevusvaldkonna, aga ka tasuta parkimise, mähkimisruumide, mängunurga olemasolu ja muu olulise kriteeriumi järgi.

Suurperedele pakub soodustusi üle 500 ettevõtte

Perekaardi programmiga on liitunud ligi 500 suure südamega ettevõtet, kes on otsustanud panustada peresõbralikuma ühiskonna loomisse ja lasterikkusesse. Kaardiga saavad pered soodustust rohkem kui 300 meelelahutus- ja spordiasutuses, 70 toidukohas ja 30 majutuskohas üle Eesti, samuti kehtivad soodustused enam kui 80 erineva teenusepakkuja juures.

„Pidevate hinnamuutuste juures on suurperedel vaja leidlikkust ja nutikust, et pere eelarve hoida tasakaalus. Perekaart ja programmiga liitunud partnerid pakuvad säästmiseks ja perekulude kokkuhoiuks mitmekülgseid võimalusi, alates taskukohasema hinnaga teenustest kuni suvise muuseumikülastuseni välja,“ lisas Õunap.

Perekaardi kasutajate arv on nelja aastaga neljakordistunud

Perekaart annab kuni 50-protsendilist soodustust rohkem kui poolele tuhandele teenusele ja tootele. Perekaardi kasutajate arv on nelja aastaga neljakordistunud – kui 2018. aastal kasutas Perekaardi soodustusi 1700 perekonda, siis sel aastal juba 7000 peret, kus kasvab vähemalt kolm last.

Perekaardi soodustustega saab tutvuda aadressil www.perekaart.ee. Perekaart üheks aastaks maksab 20 eurot ja kaheks aastaks 30 eurot (lisandub postikulu).

Jaga
Kommentaarid