Lustakad tegelased kangajääkidest. Otsi kappidest välja kõik kangajäägid ning valmistage koos lastega nendest kõrvitsaid, nõidu, ämblike või kolle. Eriti tore, kui leidub vilti, mis hoiab hästi kuju.

Kollid ja nahkhiired.

Prügist loomad. Selle asemel, et tualettpaberi rullid lihtsalt ära visata, meisterda nendest koos lastega vahvad tegelased. Katke rullid värvilise paberiga, lisage kaunistuseks silmad või juuksed.

Purgid ja pudelid kasutusse.

Väikesed ja suured kollid. Plastikpudeleid ja topse leidub igas majapidamises. Otsige välja värvid ja värvilised paberid ning looge erinevatest pudelitest ning topsidest hirmutavaid tegelasi.

Rippuvad kollid.

Munakarbid pole prügi. Kui munakarbid katki lõigata, saab luua nendest vahvad kollid. Pange kollid paela külge ja riputage need kodus kuhu iganes soovi on.

Ümmargused kõrvitsad.

Üleliigsed papptaldrikud kasutusse. Kui mõnest laste sünnipäevapeost on alles jäänud papist taldrikuid, saab need erinevate värvidega muuta kõrvitsateks.

Paberist kollid.

Lihtsad kollid. Otsi kapist välja paber ja lõika koos lapsega nendest kollid. Tee kollide sisse pisikesed augud, tänu millele saad need paela otsa ajada ja tuppa riputada.

Valged tegelased.

Valged kollid. Mässi mõne ümmarguse väikese palli ümber salvrätikud ja seo paelaga kinni. Kollid võid omavahel ühendada paelaga ja kuskile rippuma panna.

Kivist kõrvitsad.

Kasutud kivid. Korja lapsega rannast kive ja maalige nendest kõrvitsad. Kivid võite asetada kapile või mõne kausikese sisse.

Õhupallist kõrvits.

Kõrvits, mis pole söödav. Mida teha kõrvitsaga, kui halloween on läbi? Tee kõrvits hoopiski õhupallist. Selleks seo õhupalli ümber pael nii, et moodustuks kõrvits. Kata kõrvits PVA liimi ja paberiga, nii muutub see kõvaks. Lase seista, kuni see on kuivanud kõvaks. Seejärel võid kõrvitsa värvida ja kaunistada.

Loodusest kollid.

Lehtedest kollid. Minge lapsega korjama puulehti ja tehke nendest kodus kollid, värvides need valgeks. See on hea loov ülesanne näha lehest mingit kujutist ja samas vahva võimalus lapsega koos lehti korjata.

Jaga
Kommentaarid