KUULA | Pere kööki! Valmistame kiiresti aeglast toitu
Kiire elutempo. Boltimine, woltimine, mugavustoit. Lastega perede igapäev? Mitte tingimata. Kodus söögi tegemine ei pea olema keeruline ja stressirohke. Sellest võiks kujundada hoopis pere kvaliteetaja, mille lisaväärtus on ehe toit.

Foodstudio on alati seisnud selle eest, et aus ja ehe toit oleks eestlase söögilaual au sees. Ja et söögitegemine oleks nagu lapsemäng. Sõna otseses mõttes. Kooliealine laps peaks korraliku toidu valmistamisega ise hakkama saama. Viimaste aastate hitt-tooted on just sellest mõttest välja arenenud. Olgu see just poelettidele jõudnud juustukaste, tomatikaste või kasvõi see õige ja hea hakklihakaste. Juustukastet armastavad ju kõik ja kodune hakklihakaste on ikka imeline. Ja tomatikaste pasta juurde või burgeri peale ei vaja lisakommentaari.
Pere ja Kodu toiduteemalises saates on külas Foodstudio asutaja Helgor Markov. Arutleme Helgoriga, kuidas tema pere kodus süüa teeb, mis on aus ja päris toit, miks on tooraine Foodstudio toodete puhul a ja o, miks peab puljong keema vähemalt 12 tundi ja mis on hea kastme saladus. Ning muidugi räägime sellest, kuidas teha kodus kiiresti aeglast toitu. Helgor Markoviga vestleb Eve Kallaste.
Lihtsaid retsepte vaata siit: foodstudio.ee