Loe edasi ja avasta seitse asja, mida meeles pidada, kui ostad juhtmevaba varstolmuimeja.

Seitse asja, mida meeles pidada, kui oled valimas juhtmevaba varstolmuimejat:

  1. Iseseisvalt püstiseisev varstolmuimeja või seinale kinnituv?

  2. Erilised puhastusvajadused?

  3. Vali õige jõudlus.

  4. Mõtle tööaja peale.

  5. Kaalutle kasutuslihtsust.

  6. Leia see, mis sobib just sinu eluruumidele.

  7. Vaata lisasid.

1. Iseseisvalt püstiseisev või seinale kinnituv varstolmuimeja?

Rääkides üldiselt, tulevad juhtmevabad akutolmuimejad kahes tüübis: püstised või varrega. Mõlemal on oma eelised.

Püstised juhtmevabad akutolmuimejad seisavad ise, et neid oleks lihtne hoiustada ja teha puhastamise vahel pause. Samuti on need eriti stabiilsed ja mugavad mööda põrandat manööverdamiseks, eriti võimsa Athlete seeria mudelid. Neile, kes tahavad rohkem paindlikkust, on hea valik kaks ühes mudel, millel on püstine ja käeshoitav akutolmuimeja ühes, nagu Flexxo. Mis on juhtmevabade varstolmuimejate suured plussid? Lisaks väga lihtsale kasutusele, kandmisele ja hoiustamisele lasevad need sul vaevata puhastada igal kõrgusel. Kaalu piiramatuid juhtmevabu varstolmuimejaid näiteks siis, kui tahad korjata tolmu lagedelt, riiulitelt ja muudelt raskesti ligipääsetavatelt pindadelt.

2. Erilised puhastusvajadused?

Oled kas loomaomanik, tahad maksimaalset vaikust või oled eriti mures oma kodu õhukvaliteedi pärast, igaks juhtumiks on olemas Boschi juhtmevaba varstolmuimeja, mis täidab sinu täpsed puhastusvajadused.

Loomaomanikele: ProAnimali juhtmevabad tolmuimejad

Rahu ja vaikuse jaoks: ProSilence’i juhtmevabad tolmuimejad

3. Vali õige jõudlus

Kas oled kuulnud müüti, et juhtmevabad varstolmuimejad ei ole mustuse korjamises efektiivsed? See aga ei ole tõsi. Tegelikult on kõik Boschi juhtmevabad tolmuimejad konstrueeritud põhjalikult puhastama sinu kodu – põrandatüübist sõltumata. See mainitud, ekstra süvapuhastuse jaoks – isegi sinu lemmikvaipadele – soovitavad miksmitte.shop-i varstolmuimeja eksperdid valida mudel, millel on ekstra imemisjõudu, näiteks Boschi ProPoweri mudelid.

Meie kõige võimsam varstolmuimeja: Bosch ProAnimal BBS8214PET

Meie kõige võimsam püstine tolmuimeja: Bosch Vacuum Cleaner Athlet ProHygienic

4. Kaalutle tööaega

Tänapäeval töötavad paljud turul olevad juhtmevabad akutolmuimejad piisavalt kaua, et puhastada sinu kodu ühe laadimiskorraga. Küll aga võib tööaeg erineda eri mudelite vahel. Siin on see, mida meeles pidada.

Sinu eluruumid: enne juhtmevaba varstolmuimeja valimist küsi endalt, kui palju tööaega sa tegelikult vajad. Väike korter? 30–45-minutiline tööaeg on tõenäoliselt piisav. Suur pind, mida puhastada? Vali suure jõudlusega tolmuimeja, mis töötab kuni 80 minutit. Pea meeles, et puhastades maksimaalse jõudlusega lüheneb tööaeg.

Aku: võimas, kvaliteetne aku on vajalik pikaks tööajaks. Näiteks on Boschi juhtmevabad tolmuimejad varustatud suure võimsusega Boschi liitiumioontehnoloogia akuga.

Lisaakud: mõned juhtmevabad mudelid tulevad ühe või kahe taaslaetava lisaakuga. Kui tahad veel kauem või põhjalikumalt koristada, siis lihtsalt vaheta aku uue vastu ja saadki jätkata. Erakordselt suurte ruumide jaoks ja tagamaks meelerahu, et sinu varstolmuimeja on alati valmis, kaalu piiramatu tööajaga juhtmevaba tolmuimejat.

5. Kaalutle kasutuslihtsust

Juhtmevabad varstolmuimejad on väga lihtsalt kasutatavad, sest need ei ole ühendatud pistikusse. Siiski on mõned asjaolud, mida meeles pidada, et muuta koristamine võimalikult nauditavaks.

Kontrolli kaalu

Olenevalt sellest, kui kaua sa koristad, võib kaal mängida sinu valikus olulist rolli – eriti kui valid juhtmevaba varstolmuimeja. Kerge kaaluga tolmuimeja, nagu piiramatu seeria 6, teeb koristamise natukene lihtsamaks ja, olgem ausad, lõbusamaks.

Käivita see nupuvajutusest

Kas teadsid, et paljud juhtmevabad varstolmuimejad vajavad, et hoiaksid koristamise ajal pidevalt nuppu all? Milline piin! Hea uudis: kõik Boschi piiramatud juhtmevabad varstolmuimejad käivituvad ja püsivad töös vaid nupuvajutusega.

6. Leia see, mis sobib sinu eluruumidega

Sinu kodu ruumiplaan, hoiustusruum ja ruutmeetrid kokku mõjutavad, milline juhtmevaba tolmuimeja sobib sinu koristusvajadustega kõige paremini. Kasuta seda tegurit oma lõplikus otsuses.

7. Vaata lisasid

Küsi endalt: kas juhtmevaba varstolmuimeja peaks tegema rohkem kui musti põrandaid puhastama? Alustades lemmiklooma karvade korjamisest, lõpetades ämblikuvõrkude imemisega ja auto puhastamisega akutolmuimejaga, võivad õiged lisad muuta hirmutava koristusülesande palju kergemaks. Rusikareegel: mida rohkem on varstolmuimejal lisasid, seda mitmekülgsem see on.

Populaarsed lisad ülevaatlikult

  • Vaiba ja põranda harjarull

  • Polsterduse hari mööbli jaoks

  • Pragude otsik kitsaste kohtade jaoks

  • Vahendid kassi- ja koerakarvade korjamiseks

  • Pikk kepp aluslaudade ja servade puhastamiseks

Kas teadsid, et meie Flexxo tolmuimejad tulevad pikendatava pragude otsikuga sahtlite jaoks ja kaks ühes mööbli ning polsterduse otsikuga, mida hoiustatakse tolmuimeja kere küljes?

Seega, millise juhtmevaba varstolmuimeja peaksid ostma?

Mugavate ja paindlikena on juhtmevabadest akutolmuimejatest palju kasu. Siiski, üks suurus ei pruugi sobida kõigile. Õige juhtmevaba tolmuimeja sinule sõltub sinu isiklikest eelistustest, eluruumidest ja täpsetest koristusvajadustest. Loodame, et meie näpunäited ja soovitused aitavad sul valikuid kitsendada ning valida sulle kõige paremini sobiva tolmuimeja.

Jaga
Kommentaarid