Koolivaheajal on iga päev avatud Leiutajate labor. Leiutajate laboris on sul võimalus ise leiutada, katsetada ning õppida uusi oskusi, kasutades selleks erinevaid tööriistu ja materjale. Leiutage, ehitage, kohandage, muutke, tehke koostööd ja nautige. Leiutamine on lõbus! Leiutajate labor on kõigile – nii suurtele kui ka väikestele, koos ja eraldi tegutsemiseks.

Koolivaheajale kohaselt toimuvad PROTOs ka lastelaagrid. Uus PROTO laager on suurepärane võimalus lastele tutvuda STEAMi (eesti keeles MATIK) maailmaga!

Kombineerime oma leiutajate laagris teadmisi eri valdkondadest, nagu matemaatika, teadus, tehnoloogia, inseneeria ja kunst. Seda kõike mängu ja koostegutsemise, leiutamise ning prototüüpimise kaudu. PROTO laager loob võimaluse katsetamiseks, seoste leidmiseks ja annab elulisi teadmisi maailmast meie ümber. Meie juhendajatel on pikaajaline laagrite läbiviimise kogemus ja programmi on aidanud koostada leiutajad ise.

Alustame lihtsamate eluliste katsetega, saame uusi teadmisi nii füüsikast, ajaloost kui ka geograafiast ja laagri lõpus seame üles näituse oma valminud projektidest.

Koolivaheajal on PROTO avastustehas avatud lausa iga päev kell 11–18!

Jaga
Kommentaarid