Äri kasvas tervise arvelt
Paraku oli selleks ajaks aastaid kestnud ülekoormus viinud Taavi tervise seisu, kus arstide rangel soovitusel tuli elu kiirelt ümber korraldada. Nii sündis peres raske, kuid vajalik otsus – müüa maha osa ettevõttest ja kolida aastaks Eestist ära.
Imelise Mängumaa ostis meie endine töötaja, kelle käe all toimib see edukalt praegugi,” on Kättlin rahul. „Elamusgolfikeskust jäi juhtima meie hea sõber ja äripartner.”
Taastumisprotsess polnud kerge, kuid vahepeal kaotatud aeg lastega sai kuhjaga kompenseeritud – selleks ajaks oli peres juba ka tilluke Romili. Ja siis juhtub see, mis ikka juhtuma kipub: kui meel on saanud puhkust, hakkab mõte liikuma, käed sügelema.
Vähem kui aastaga jõuti avada suur Lohesaba seikluslinnak, koht, kus on hea olla nii lastel kui ka nende saatjatel. „Lohesaba on inspireeritud paljuski meie oma perest, kus on kasvamas väga erinevas vanuses lapsed,” rääkis Kättlin. „Lõpptulemusse on kõik lapsed andnud oma panuse, alates ideedest kuni ehituseni välja. Oleme jäänud endale kindlaks: kui teha, siis hästi ning pakkuda kordumatuid atraktsioone ja kõrgel tasemel teenindust.”
Edu ei tule kergelt ja nõuab tihti lõivu. Seda enam on imetlusväärne, kui tempokalt suudab elada üks nelja lapsega pere. Praeguseks on Kättlin ja Taavi palgatööst loobunud, või on ehk korrektsem öelda, et nad on palgal oma rajatud firmas. Nad pakuvad tööd 14 inimesele.

Artikkel ilmus Päevalehe maikuu erilehes Oma Äri.