Erinevaid tegevusi või töötubasid on sel aastal ligi sada. „Töötubades saab näiteks meisterdada, kokata, leiutada, joonistada, ehitada või katseid teha. Kõik tegevused on 5 eurose piletihinna sees ning festivali alal nende eest lisatasu ei küsita," kinnitas Ruubel.

Eesti suurimal kodumaiste lastetoodete disainiturul osaleb ligi 60 tegijat, kes pakuvad lasteriideid, mänguasju, lastemööblit, -aksessuaare, -kosmeetikat ja palju muud. „Disainiturg on saanud üheks meie tõmbenumbritest, sest ühelgi teisel üritusel ei ole nii palju lastele ja peredele suunatud kodumaiseid tootjaid, kui meie festivalil," rõõmustas Ruubel.

Lisaks on üritusel ka eraldi beebide- ja väikelaste ala, kus on vanusele vastav mänguala, mähkimiseks ja imetamiseks mugavad tingimused ning oma ala spetsialistid, kellelt saab erinevatel teemadel nõu küsida. Festivalil on võimalik tutvuda ka erinevate perepuhkuse sihtkohtadega ning proovida uusi spordialasid.

21. juulil kell 11-19 toimub Pärnu Rannapargis juba kolmas Rõõmsate Laste Festival. Igal aastal toob festival kokku tuhandeid peresid üle Eesti ning kannab endas nelja põhiväärtust: arendav, kodumaine, tervislik ning perede koos tegemist soodustav. Rõõmsate Laste Festival 2018 saab teoks tänu headele toetajatele: Pärnu linn, Pärnu Keskus, Seesam kindlustus, Volvo Trucks Estonia, Värska Vesi, Samet ja Breden.

Festivalil toimuva kohta saab lisainfot veebilehelt www.lastefestival.ee või Facebookist Rõõmsate Laste Festival 2018.

Rõõmsate Laste Festival 2017 FOTOGALERII ja VIDEO