Oled kunagi naistuttavaga vaielnud, mis värvi on kardinad või kleit? Uuringute järgi näevad naised 20% rohkem värve ja kujundeid kui mehed.

2. Naise kehal on alkoholile väiksem vastupanuvõimu

Usu või mitte, aga alkohol on naistele ohtlikum. Naiste maks on vastuvõtlikum erinevatele haigustele. Lisaks on naistel suurem tõenäosus haigestuda maksatsirroosi. Alkohol mõjub halvemini ka naise ajule, tekitades suurema tõenäosusega erinevaid vaimseid haiguseid.

3. Täiskasvanulikkus on atraktiivne

Erinevad uuringud on näidanud, et kui naine on viljakas, sünnitanud ja tema kehakuju on naiselik, siis näib ta meestele atraktiivsem.

4. Keskmine naine sööb elu jooksul ligikaudu 1,8 kilogrammi huulevärvi

Värvid huuli ja sööd, jood, ajad juttu? Samal ajal satub kogu aeg sinu organismi osakeski värvitud huultelt. Koguseliselt on see sama hea, kui naine sööks ära ligi 544 huulepulka. Loomulikult see number varieerub, sest mõni naine ei värvi üldse huuli, teine teeb seda aga iga päev.

5. Naised kaaluvad hoolikamalt riskide võtmist

Võib-olla tundub, et naised võtavad vähem riske kui mehed. See tuleneb aju piirkonnast, mis on seotud otsuste langetamisega. Naised kaaluvad erinevaid variante rohkem ja kauem, mistõttu ei hüppa nad naljalt pea ees vette.

6. Naised võivad muuta oma mehe paksuks

Paljud pikaajalises suhtes olevad mehed muutuvad tüsedamaks ja osaliselt tänu oma naistele. Kui naine on pikka aega olnud mehega suhtes, siis hoolitsevad nad mehe eest ehk teevad igasuguseid häid sööke ja muud taolist. Võib-olla tuleneb see ka alateadlikust soovist muuta oma mees teiste naiste jaoks vähem atraktiivsemaks? Naisega kooselu juures on positiivne ka see, et naised mõjuvad mehe tervisele hästi, sest sunnivad meest arsti juures käima ja abielus mehed elavad seetõttu kauem.

7. Stiil on tähtsam kui mugavus

See tuleneb küll ühiskondlikust survest. Kuna ümbritsev keskkond ja meedia on sajandeid naistele illusiooni loonud, et nad peavad vastama teatud standarditele, siis pingutavad nad ka rohkem. Seetõttu valivad paljud naised stiili mugavuse üle.

8. Naised tunnevad paremini lõhnu

Võib-olla aitas just hea lõhnataju sadu või tuhandeid aastaid tagasi paremini ellu jääda?

9. Naiste ajurakud on pakitud tihedamalt

Naise aju on keskmiselt 9% väiksem kui mehe oma. See ei tähenda aga, et naine oleks kuidagi rumalam. Isegi ajurakkude arv on suures piirdes sama. Lihtsalt naise ajurakud on tihedamini koos ja seetõttu on aju väiksem.

10. Naised on paljude igapäevaelu lihtsustavate leiutiste tunnustamata autorid

Aastate jooksul on naised leiutanud näiteks mähkmed, läbipaistmatu klaasi, paberkotid, pedaaliga prügikasti, nõudepesumasina ja palju muud, mis koduse elu lihtsamaks muudavad.

11. Naised hakkasid kontsakingi kandma, sest mehed kandsid neid

17. sajandil kandsid mehe kontsakingi ja naised hakkasid ka neid kandma, sest see oli moes ja näitas staatust.

12. Naised oskavad paremini näoilmeid lugeda

Lisaks sellele saavad naised paremini aru ka inimese tunnetest, hääletoonist, liigutustest ja võib-olla just see muudab naised suurepärasteks vestluskaaslasteks.

13. Elagu naised!

Vahel erineb meeste ja naise eluiga lausa kümme aastat, aga keskmiselt elavad naised meestest vähemalt 2-3 aastat kauem. See kehtib ka emaste šimpanside ja orangutanide kohta.

Allikas: brightside.me

Jaga
Kommentaarid