Oma hoov, kus hea kasvada ja kust mugav kooli minna


Klaussonis pole hirmu, et laps toas telefoni külge kasvab, sest hoolega läbimõeldud õuealale mahuvad ära nii keksud kui ka kulad. Kuna parkimine on viidud osaliselt maa alla, jagub hoovi hulgaliselt rohelust. Perele jätkub ruumi nii grillpiknikeks kui ka peenemaks potipõllunduseks ürdiaias, isegi turvalisel rattahoidlal on siin oma koht. Vaikne ja rahulik Kalamaja kant pakub põnnipõlve pidamiseks ainult häid valikuid: rahulik agulimiljöö, rohkelt rohelust, mereäärsed mängumaad, pargid ja põnev vanalinn. Kui vaja kooli minna, jõuab siit mõne minutiga GAG-i algklasside majja, kaugele ei jää ka Reaal, kahekümne esimene või Westholm.

Kõike ka emale-isale


Kalamaja hoiab paarisuhte värske. Lastekasvatamise kõrval sageli närbuma kippuvat lähedust aitavad taastada lõputud mereäärsed jalutuskäigud, romantilised õhtusöögid hinnatud Kalamaja ja kesklinna toidukohtades ning ühised laupäevahommikud Balti jaama turul. Argiostude Rimi jääb kodust viie minuti kaugusele, kuid leiva-saia saab kätte veelgi kiiremalt kodutänava pagarikojast. Teatrid-kinod – needki jäävad kõnnikaugusele. Igavuseks pole aega! Ja kui kuskil kogukond üldse kokku hoiab ja usinalt tegutseb, siis päris kindlasti Kalamajas.

Kliendipäevad
19. veebruaril ja 12. märtsil kell 12–14 saab Klaussoni Kommivabriku näidiskorteriga tutvuda
Volta Loftides
aadressil
Tööstuse 47D
. Registreeru, võttes ühendust müügijuht Cärolyn Purvega, 
, +372 552 5595.

Avarus, kus võõrustada sõpru

Klaussoni Kommivabriku trendikates loft-tüüpi korterites on olemas kõik, mida industriaalse hõnguga kodudest oodata: kõrged laed, maast laeni ruudustatud aknad, avarad ja õhulised ruumid, mida toetavad heledates toonides sisekujundus ning kvaliteetsed naturaalsed materjalid. Stiilipuhas põhjamaine sisekujundus seob ajaloolise ja moodsa arhitektuuri harmooniliseks tervikuks, mis saab kindlasti ka sinu sõprade lemmikkogunemispaigaks.

Klaussoni Kommivabrik
Uusarendus teeb kummarduse Skandinaavia disainiklassikutele. Mitte üksnes maju Arne Jacobseni, Alvar Aalto ja Verner Pantoni järgi nimetades, vaid ka skandinaaviahõnguliste interjööridega. Sisearhitektide Lilia Kristiansoni ja Reet Helisabeth Karmi sõnul on nendes kodudes minimalismi kõrval oluline suund ka industriaalne stiil, milles kohtuvad modernse kodu kõik mugavused ning ajaloopärandi säilitamine. Viimane teebki Klaussoni Kommivabriku äärmiselt ainulaadseks, sest palju meil ikka endiste aegade hiilgust meenutavatesse tööstushoonetesse kortereid rajatakse.

  • Avarad, kuni 4,6 meetri kõrgused loft-tüüpi korterid
  • Privaatne hoov oma ürdiaia, puhkenurkade, pergola, mänguväljaku ja grillialaga
  • Maa-alune parkla
  • Jalutuskäigu kaugusel kauplused, lasteaiad-koolid, teatrid-kinod ja linna parim valik kohvikuid ning restorane
  • Elav ja aktiivne Kalamaja kogukond
  • Lähedal logistilised sõlmpunktid: rongijaam, sadam, Viru bussiterminal
Jaga
Kommentaarid