Millest värskes Pere ja Kodu ajakirjas veel juttu, vaata SIIT!

Micku ja Angeelia kohtumisest saab kevadel neli aastat ja nad mäletavad seda päeva nagu eilset. Mõlemal oli seljataga pikk suhe koos kurnavate õppetundidega. Sel hetkel, kui Angeelia istus ühe heategevuskontserdi heliproovi ajal lavaserval kõlari peal, oli Mick rõdul ja jälgis vargsi naist. Hiljem leidsid nad end selsamal rõdul juttu ajamas ja tõmme oli vastu­pandamatu. Kahe inimese vahel süttis nii tugev tunne, et kui nad lahku minnes kallistasid, valdas mõlemat kuumalaine, mis kestis ja kestis.

“Ma küsisin sisuliselt võõralt inimeselt, kas ta tundis sama!” ei suuda Angeelia veel praegugi selle hetke müstilisust hoomata. Ja Mick tundis sama. Lausa nii tugevalt, et kui ta oli pilli kaenlasse võtnud ja naisest lahkunud, sundis see tunne teda asju maha panema ning Angeelia juurde tagasi jooksma. Nagu filmis!

Ehkki nende kohtumislugu oli muinasjutuline, ei tähenda see, nagu poleks nad ka keerulisemaid hetki kogenud. “Mõned mustrid, mis meile mõlemale on varasemates suhetes palju probleeme tekitanud, tõusid pinnale ka nüüd,” räägib Mick.