Et lapselastele loomadest paremat ettekujutust anda, joonistab vanaisa oma märkmikusse toredaid pilte ja seletab naljakalt, kuidas nad ehitatud on. Ja seda kõike saad koos lapsega uurida vahvast ja naljakast raamatust "Millised need loomad on?"

"Olen oma elus tõlkinud mitmeid, nii teaduslikke kui ilukirjanduslikke raamatuid. Vähesed nende seast on mulle teinud aga nii palju rõõmu kui "Millised need loomad on?". Võin siiralt soovitada seda raamatut kogu pere lugemiseks!
Raamatu tekstis on lustlikult ja osavalt põimitud teaduslikult täpsed faktid loomade elust, kusjuures sellised, mida õpikutest reeglina ei leiagi, suurepäraste koomiliste autoripoolsete "teadustehniliste" leiutistega, mille hea huumorimeelega lugeja kindlasti kergesti ära tunneb!
Tuleb kindlasti võtta arvesse, et kõik need leidlikud kujutised, mida kunstnik oma loometöös ohtralt kasutanud on, kajastavad igaüks kindlat looma võimet, liites omavahel kujutlusvõime reaalse funktsiooniga. Raamatu peategelased, Mann, Sass ja nende vanaisa Peeter, said tõlketöö käigus mulle vaat et hingesugulasteks, sest just sedalaadi tööd, mida vanaisa Peeter lastega teeb, olen mina teinud terve oma elu. Soovitan palavalt!
Siiralt Teie, Peet... vabandust, Aleksei Turovski"

Kui soovid raamatut tellida, siis selleks on mitmeid võimalusi. Vaata: RR, Apollo ja www.helios.ee

Jaga
Kommentaarid