Rhinitix on meditsiiniseade. Enne kasutamist lugeda tähelepanelikult kasutusjuhendit, vajadusel konsulteerida arsti või apteekriga

Viiruste perioodil toeta kogu organismi vastupanuvõimet!


On teada, et viiruste ja külmetuse perioodil aitavad immuunsüsteemi toetada C-vitamiin, tsink, seleen, foolhape ja D-vitamiin. Põhjalikult läbimõeldud koostisega ja kvaliteetsed preparaadid on apteegis saadaval. Spetsiaalselt immuunsust toetavate koostisainete kombinatsioonid on kokku pandud ühte tabletti.

  • Neile, kes eelistavad vees lahustuvat kiiresti imenduvat tabletti, on valikus uudistoode Doppelherz Immune Aktiv tsink + seleen + C-vitamiin + B12-vitamiin + D3-vitamiin.
  • Neile kes, eelistavad klassikalist tabletivormi, on saadaval Doppelherz Aktiv C + tsink + depootabletid C-vitamiini, tsingi, E-vitamiini, seleeni ja foolhappega. Depootablettidest vabanevad väärtuslikud toitained aeglaselt kogu päeva jooksul ja on seega organismile pidevalt kättesaadavad. Ei teki korraga liiga suurt vabanenud toiteainete kogust, mis kiiresti organismist väljutatakse. Väga oluline näiteks C-vitamiini puhul.

Toitu mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrasta tervislikku elustiili!

Levitaja Eestis: AS Sirowa Tallinn, Salve 2C, Tallinn

Jaga
Kommentaarid