Naised avaldavad, et arvutuste järgi kulub ühekordsetele mähkmetele aastas u 900 eurot. Mähkmeid kasutavad lapsed ju aga mitu aastat, seega tuleb see summa korrutada kahe või kolmega. Riidest mähkmete peale kulub aga kordades vähem raha, sest sama mähet saab kasutada aina uuesti ja uuesti. Naised usuvad, et riidest mähkmed on palju sõbralikumad ka beebi nahale. Samuti saavad uuringute järgi riidest mähkmetega lapsed tavaliselt varem potile.

Vallik ja Kullisaar räägivad, et tänapäeval ei tähenda riidest mähkmete kasutamine lõputut pesemist, keetmist, unetuid öid ja haisu. Nende sõnul on korduvkasutavate mähkmete kasutamine tänapäeval tehtud ülimalt lihtsaks.

Foto: Lumman

Naised seletavad pikalt ja põhjalikult lahti, milliseid erinevaid mähkmeid müügil on ja kuidas neid kasutada. Kuula rohkem podcasti „9 kuud“ uuest osast. Podcast on loodud last ootavatele või planeerivatele vanematele. Kindlasti jaga saateid ka oma rasedate sõbrannadega või nendegagi, kel pisipere saamine alles mõtteis!

Selleks, et saaksid Pere ja Kodu podcasti uusi episoode kuulata esimesena, leia meid Spotifyst, Apple Podcastist, Soundcloudist ning vajuta nupule Follow. Kõik podcastid leiad ka SIIT!

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid