Olgu su pühadelaud sama kirev kui on 2020: lase fantaasial tiivulistest kantult lennata ja värvidega üllatada
Pere ja Kodu fotograaf Hele-Mai Alamaa koondas siia oma pere jõuluroad. "Pluss ohtralt juurikaid ja muid aedvilju, et anda värvi ja värskust, vitamiine ja kiudaineid. Fookuses on värvid – soojendav punane, söögiisu ergutav oranž, kärtsakas kollane ja meelipaitav purpur, segatud tervisest pakatava rohelisega. Tõsta rammusa lihatüki kõrvale kuhi juurikaid ja naudi!"
Krõbe apelsinipart
Part on meie jõulutoit, alati. Lapsed ootavad, mina ootan. See on nüüd peaaegu täpselt meie vanaema retsept, just seda parti me jõuluajal söömegi. Igal aastal.
Lisaks tiivulistega maitsemeelte kosutamisele leiad allolevast loost ohtralt üllatavaid asendusi klassikutele. Olgu su pühadelaud sama kirev kui emotsioonid sel aastal, maitseelamusi pakkumas uut moodi porgandisalat, hapukapsas, aga mitte hapu, vale-Kimchi, uut moodi kartulid ning ka iga pidulaua ehe - kõrvits. Särtsakalt muidugi.