Pere ja Kodu jõuab igal kuul esimeste seas just tellijate postkasti. Hetkel on käimas pühadepakkumine, mis võimaldab tellida ajakirja poehinnast märksa soodsamalt. Valikuid on kaks:

6 kuud 18 € (poest ostes - 32,94 €)

12 kuud 35 € (poest ostes - 65,88 €)

Tellimuse saad vormistada mugavalt SIIN!

9 KUUD

Kui tead ja tunned aga kedagi, kes on värskelt lapseootel või kindla plaaniga raseduse poole teel, võid talle kaaluda kingiks ka veebruaris ilmuvat ajakirja 9 Kuud tellimust vaid 4,49 € eest – ettetellimine on täies hoos SIIN!

Telli ajakiri ette juba täna ja kingime sulle tasuta kaks tasulist Pere ja Kodu videokoolitust imetamisest ja vastsündinu eest hoolitsemisest. Saadame need kuu lõppedes tellijatele lingina mailile.

PALJU LUGEMIST

Kui aga soovid digitaalseid lugemiselamusi pakkuda moodsal ajal, võid valida ka Kogupaketi, millest saad rõõmu sa ise ja veel 4 sinu valitud inimest! Kõigil väljaannetel ilmub iganädalaselt kümneid artikleid, mis päevakajalised ja paberajakirja või -lehe veergudele ei jõuagi!

Kogupakett on mõeldud eraisikule, kel on võimalus ühe kuutasu eest jagada oma lugemisõigust kuni 4 sõbra, pereliikme või tuttavaga.

Eripakkumine 1 € kuus kehtib esimese kuu, edasi järgnevad 6 kuud kehtib erihind 5 € kuus ning edasi rakendub tavahind 9,99 € kuus.

Delfi Kogupakett võimaldab lugeda lisaks Delfile ka 11 Eesti tippväljaannet digitaalsetes kanalites, kuhu kuuluvad 4 ajalehte (Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht, LP ja Maaleht) ja 7 ajakirja (Kroonika, Anne ja Stiil, Eesti Naine, Pere ja Kodu, Tervis Pluss, Maakodu, Oma Maitse).

Kuidas neid kingitusi küll pakkida, jääd mõtlema? Alati saad koos oma parimate soovidega kingi kaardile kirjutada ja siis armsalt pakkida: