Nordbaby

Nordbaby on lapsevanemaid rõõmustanud juba üle 20 aasta. E-poest ja kolmest kauplusest Tallinnas ja Tartus leiab laia valiku vajalikke laste- ja beebikaupu – sünnist lasteaiani ning lasteaiast kuni esimeste klassideni. Lettidelt leiab turvatoole ja vankreid, beebikaupu, lasteriideid ja -jalatseid, erinevaid mugavus- ja turvatooteid lastetuppa, mänguasju ning muidugi tooteid lapseootel ja värsketele emadele. Nordbaby on võtnud eesmärgiks valida kõikide lastetoodete hulgast välja just need Euroopa kaubamärgid, mis on kvaliteetsed, mugavad, ilusa disaini ja pika kasutusajaga. Näiteks on poes esindatud sellised tuntud brändid nagu Cybex, Joie, Nordbaby, Nuna, LEGO® Wear, Mamas & Papas, Done by Deer, Munchkin, Easygrow, Elodie Details, Childhome, Bugaboo, Bumbleride ja palju muud.

Nordbaby soovib olla oma klientide juures nii imelisel perioodil, nagu seda on lapse kasvamine, ja seetõttu tehakse endast kõik, et see kirju lastetoodete maailm veidikene lihtsamaks teha. Kuna soovituse andmisel toetutakse ikkagi oma pikaajalisele kogemusele, teatakse nõu anda nii sel teemal, milline õuekombe on mugavaim lasteaia liivakastis või kelgumäel hullamiseks, kui ka teemal, milline vanker sobib looduslembelistele vanematele pikkadeks jalutuskäikudeks. Kui soovid Nordbabyle külla minna, siis nad asuvad Tallinnas Delta Plazas või Rocca al Mare keskuse teisel korrusel, Tartus aga Kaubamaja kolmandal korrusel.

Uuri lisa kodulehelt ja Facebookist.

BabyTrio

BabyTrio võib tunduda esmapilgul justkui uus e-pood. Tegelikult on tegemist paljude lapseootel ja värskete emade suureks lemmikuks kujunenud Beebikeskuse e-poega, mis on mõeldud nii kodusele kui ka rahvusvahelisele turule. See tähendab, et e-poes on esindatud kõik juba Beebikeskusestki tuntud parimad brändid: Emmaljunga (jalutuskärud, vankrikomplektid), Maxi-Cosi (turvahällid, turvatoolid, jalutuskärud jms), Stokke (vankrikomplektid, söögitoolid, mööbel ja vannid), Quinny (jalutuskärud), BabyDan (turvaväravad, turvatooted), Aerosleep (madratsid ja muud vooditarbed) ning elektroonikatootjad Alecto ja Capidi (beebimonitorid, õhuniisutid jms).

Seega saavad lapsevanemad oma lemmiktooted nüüd mugavalt otse e-poest ära tellida. Tõelisteks klassikuteks kujunenud hitte on BabyTrios palju! Näiteks Emmaljunga lapsevanker, mis tänu oma soojustatud vankrikorvile ning tugeva konstruktsiooniga raamidele on praegusesse külma ja lumisesse talve justkui rusikas silmaauku, sest suudab läbida ka kõige keerukama maastiku. Ka ei pea kartma, et selle pea 100 aasta pikkuse tootmiskogemusega tootja vankrite kvaliteedis oleks tehtud järeleandmisi – vastupidi, üks vanker on valmis teenima mitut last järjest. Turvalisuse ja kvaliteedi pärast ei pea muret tundma ka Maxi-Cosi turvahällide ja -toolidega, mis nopivad igal aastal mitmeid auhindu ning on saanud rahvusvahelistel testidel alati parimaid tulemusi. Samamoodi on paljude lapsevanemate südamed võitnud Voksi soojakotid (eriti Move ja Explorer), mille üdini naturaalsed materjalid tagavad, et laps püsib soojas, ilma et seejuures higistama kipuks.

Suurem osa kaupa on kohe laos olemas, mis tähendab, et tarneaeg on ainult üks-kaks päeva. Samuti leiab BabyTrio e-poest parimad sooduspakkumised, mida uuendatakse iga kuu. Kusjuures alates 80-eurosest ostust on ka transport täiesti tasuta.

Gegokids

Kõik, mis puudutab beebi söögiaega, on alati emade jaoks keeruline ja esialgu segadust tekitav. Gegokids.eu e-pood aitab lahendada kõik söögiajaga seotud küsimused ja etapid, mida beebi ealiselt vajab. Alustades söögiajaga väga väikeste ampsudega ning tehes beebile head ja paremat sügavkülma ette, saab toiduga alustava beebi ema püreed ette valmistada silikoonist toidukuubikute resti, kust väljuvad jahutatavana juba õiges mõõdus kuubikud. Silikoonist imepehmete, kergesti kuivavate ja mugavate söögipõlledeta ei kujutaks ükski ema söögiaega isegi mitte ette! Saadaval on erinevad söömisega alustamist soodustavad komplektid ja nutikamatele emadele isegi täidetav lusikas, mis näeb välja nagu süstik. Lihtsalt nii mugav ja nutikas!

Ealised iseärasused alles ootavad ees, kui beebi soovib hakata iseseisvalt sööma. Toidu, nõude ja muu maha viskamine on täiesti tavapärane proovilepanek! Ka sellele pakub Gegokidsi e-pood erinevaid ja erilisi lahendusi. Laua külge haakuvad taldrikud ja kausid, erilised spetsiaalselt väikestele kätele disainitud söögiriistad – kõik see muudab lapse söögiaja lõbusaks ja lapsevanemate elu stressivabamaks. Iseseisev söömine väikeste käte söögiriistadega on 100% garanteeritud!

4kids

Juba 13 aastat on lapsevanematele abiks olnud ka 4kids OÜ, kust leiab kõik vajaliku igaks puhuks – alates lapseootusest ja beebi esimestest päevadest kuni kooliminekuni välja. Mis tahes kauba valikul on lähtutud alati eeskätt kvaliteedist ja heast disainist.

Kauplusest leiab vankreid paljudelt tuntud brändidelt, nagu Bugaboo, Hartan, UppaBaby, Bumbleride, ABC Design, Thule, BabyZen jne. Pole kahtlustki, et nii laiast valikust leiab iga pere just endale sobiva. Turvahällidest ja -toolidest on esindatud BeSafe, mille populaarseim toode on 360 kraadi pöörlev turvatool, samuti leiab valiku Axkidi ja Maxi-Cosi turvatoole. Ka on saadaval väga populaarsed Voksi soojakotid, mille valikust leiab sobiva magamiskoti lapsele alates sünnist kuni kuuenda eluaastani. Voksi on tuntud hea kvaliteedi ja naturaalsete materjalide poolest. Enamikul talvistel kottidel on suletäidis ja kasutatud ka lambavilla.

Paistab tõesti, et 4kidsist saab kätte kõik, mida ema või lapse hing ihata oskab. Näiteks leiab kauplustest ka imetamise ja turvatooteid ning suures valikus Bibsi lutte. Samuti on olemas eraldi riiete sektsioon, kust leiab peamiselt kvaliteetsest puuvillast ja meriinovillast riideid. Tuntumad brändid on Fixoni, Voksi, Smallstuff, GoBabyGo. Samuti on esindatud õueriidebrändid: Didriksons, Kuling, Konges Sløjd jne. Ära pole unustatud ka laste endi lemmikuid. Nimelt on kaupluses väga suur mänguasjade valik, mis keskendub peamiselt puidust ja arendavatele mänguasjadele: Melissa and Doug, KidKraft, Vilac. Samuti palju Skandinaavia disaini: Kid’s Concept, Jabadabado ja imearmsad pehmed Jellycati loomakesed.

Kõik tooted leiad 4kidsi kodulehelt, aga jooksva info nägemiseks tasub pilk peal hoida ka nende Facebookil või Instagramil. Kõige suurema valiku leiad aga muidugi kauplustest kohapealt. Selleks sea sammud näiteks eelmisel aastal avatud uude ja rikkaliku kaubavalikuga Beebimaailma kauplusse Tallinnas aadressil Kadaka tee 4. Pärnus ootab 4kidsi sõpru aga mõnus hubane kauplus aadressil Suur-Jõe 63.

ESTONKIDS

Kes teaks veel paremini, kuidas eristada päriselt kasulikku ja vajalikku tühipaljastest turundustrikkidest, kui mitte oma kogemusest sündinud perepood? Just selline on lastepood ESTONKIDS, kust leiab kvaliteetseid beebi- ja lastetarbeid ning arendavaid mänguasju. Valikus on nii päris oma tooteid, nagu ESTONKIDSi toidusilikoonist söögipõlled, kui ka hoolikalt valitud külalisbrände.

Oma kontseptsiooni on ESTONKIDS hoidnud võimalikult lihtsa ja kvaliteetsena. Lugu peetakse minimalistlikust disainist, mida saadab funktsionaalsus ja vastupidavus. Nagu öeldud, on iga e-poes müüdav külalisbränd hoolikalt valitud. Näiteks Skandinaaviast ja USAst pärit brändid, nagu LIEWOOD, Kid's Concept, BIBS ja Mushie, ei müü oma tooteid massiturul ning neid eristavad teistest kõrge kvaliteet ja keskkonnasõbralikud materjalid: puit, orgaaniline puuvill ja orgaaniline meriino. Mida põnevat võib aga poest leida? Väga vahvad on Taani brändi Fabelabi nukud, mis on valmistatud 100% orgaanilisest puuvillast, sees maisitäidis. Samamoodi beebitekid, mis on samuti kõik ainult 100% orgaanilisest puuvillast. Klientide suurteks lemmikuteks on kujunenud veel söögipõlled, puidust arendavad mänguasjad ja kõik LIEWOODi laste sööginõud.

Kuna perepoe pidajad on ka ise kahe väikelapse vanemad, tuginetakse toodete valimisel väga paljuski oma kogemusele. Praeguseks teatakse hästi, mis on lastele tõeliselt kasulik ja vajalik ning mille puhul on rohkem energiat suunatud turundusse kui tootesse endasse.

Väga palju on tööd tehtud selle nimel, et e-pood oleks ennekõike kasutajasõbralik, mugav ja kiire. Seepärast antakse juba kodulehel iga brändi ja toote kohta võimalikult palju infot. Samuti on e-poes mitmeid kategooriaid ja filtreid (näiteks lapse vanuse ja materjalide järgi), et oleks lihtsam sobiv toode üles leida. Rääkimata sellest, et veebileht on tõlgitud lausa kolme keelde (eesti, vene, inglise). Kellel siiski tekib jooksvalt küsimusi, saab kohe mugavalt otse kodulehelt poepidajate poole pöörduda ja päringutele vastatakse nii ruttu kui võimalik.

Tutvu ESTONKIDSi vahva tootevalikuga e-poes ning hoia nende tegemistel silma peal ka Facebookis ja Instagramis, sest juba sel aastal plaanitakse üllatada uute toodete ja brändidega, mida ei ole seni veel Eesti turul saada olnud.

Jaga
Kommentaarid