Uus keskus pakub laia valikut teenuseid lastele beebiea algusest kuni teismeea lõpuni nii profülaktilisteks tervisekontrollideks, haiguste ja vigastuste ennetamiseks, raviks kui ka nakkuste ära hoidmiseks. „Meil töötavad väga kogenud laste terviseprobleemide ennetamisele ja ravile spetsialiseerunud arstid, õed ja terapeudid,“ sõnas Lambot ja lisas, et Lastekeskuse eriarstide, õdede ja terapeutide vastuvõttudele pöördumiseks ei ole vaja saatekirja.

„Vajaliku spetsialisti konsultatsioonile pääseb kiiresti, vältides nii korduvaid käike tervishoiuasutusse, mis on eriti hea väiksemate laste puhul. Vastuvõtud toimuvad turvaliselt eraldi lastele mõeldud kliiniku osas.“

Koos uue Lastekeskusega alustas Confidos tööd ka hinnatud lastearst dr Mari Just. Ta on töötanud lastearstina Eestis, Rootsis, aga ka Araabia Ühendemiraatides, kus on tulnud ravida paljusid harva esinevaid haigusi ja nii omandanud suure kogemuste pagasi. Dr Mari Just on spetsialiseerunud laste kopsu- ja allergiliste probleemide ravimisele ning täiustanud end pidevalt erinevatel erialastel kongressidel mitmetes maades.

„Laste tervisekontrolli ja nõustamise käigus loome väärtuslik aluse lapse arengu jälgimisele ja anname soovitusi heaks ja arengut soodustavaks tervisekäitumiseks, et tagada lapsele rõõmus ja murevaba kasvukeskkond,“ ütles Just.

Meditsiinikeskuse juhi Kadi Lamboti sõnul on Confido fookuses terviklik lähenemine nii füüsilisele kui vaimsele tervisele. „Tervele täiskasvanueale annab tugeva panuse tervelt elatud lapsepõlv. Sama oluline, nagu on lapse füüsiline tervis, on seda ka vaimne pool,“ ütles Lambot. „Kuna laste vaimne tervis jääb sageli tähelepanuta, panustame Confidos oluliselt ka laste vaimse tervise probleemide lahendamisele ning Lastekeskuses tegutseb eraldi laste vaimse tervise meeskond, kuhu kuuluvad lastepsühhiaater, kliinilised psühholoogid, pereterapeudid, eripedagoog ja logopeed.“

Confido Lastekeskus on avatud E-R 8.30-19.00 aadressil Veerenni 51. Vastuvõtule aja broneerimine www.confido.ee.

Jaga
Kommentaarid