Lisaks on aina enam paaridel probleeme rasestumisega ning kui keegi sellel keerulisel teemal nalja teeb, haavab see sügavalt neid, kes kõigest väest beebi nimel pingutavad.

See, mis ühele võib olla naljakas mõni sekund ja tuua oma arust nalja tegijale ka laike ja õnnesoove segaduses sõpradelt, võib kellegile teisel lahti kiskuda ka väga palju haavasid. Tahad sa ikka seda? Või oli su eesmärk tegelikult nalja teha?

Aina enam tuntud eestlannasidki on raseduse katkemise teemal rääkinud. Meenutagem näiteks Piret Järvis-Milder ja Egert Milderi erakordset avameelsust sel teemal Pere ja Kodu kaaneloos, kes tunnistasid, et esimese raseduse traagilist lõppu elasid nad raskelt üle. “See oli kõige kurvem ja keerukam aeg meie elus üldse. Kanda armastatud ja väga oodatud poega viis kuud oma kõhus, tunda ta liigutusi, unistada elust koos temaga, ning siis tast ilma jääda – see on kirjeldamatult valus.” Loe pikemalt nende lugu SIIT.

Ka Liina Randpere soovis poeg Mathiase järel teist last varem, ent paraku katkes Liinal pärast Mathiase sündi kaks rasedust teisel kuul. “Pärast katkemist olin muidugi kurb ja pisar tuli silma. Mõtlesin, mida ma valesti tegin või mida peaksin tegema, et enam nii ei läheks. Kas söön midagi valesti? Igasugused mõtted käisid peast läbi,” tunnistas naine Pere ja Kodu veergudel. Loe pikemalt SIIT

Oled sa kindel, et tahad neile ja tuhandetele teistele naistele ikka haiget teha?

Jaga
Kommentaarid