Need on kohtumised, kuhu oled oodatud nii sina, kui su sõber, kui sa tunned, et sooviksid antud teemal rohkem teadmisi saada, et näiteks olla eneseteadlikum ja oma heaolu tõsta.

Või tahaksid paremini teada, kuidas märgata ja olla toeks oma sõpradele, samal ajal ka iseeenda eest hoolitseda või sa lihtsalt tunned, et Sind huvitavad vaimse tervise teemad ning tahad oma teadmisi täiendada.

Online-loengute eestvedajad on hoolega valitud eskperdid, kes ei pruugi küll olla su jaoks veel tuttavad, aga kes valdavad neid teemasid väga hästi.

Esimeseks teemaks on õppimine ja emotsioonid, kus osaleb koolitaja Elina Malleus-Kotšegarov.

Elina: "Tänu minu lõputööde juhendajale ja õppejõule Eve Kikasele avastasin enda jaoks õppimispsühholoogia valdkonna ning see viis mind ka rohkem just teadusuuringuteni.

Ühel hetkel sai minu fotograafiahobist võimalus ühendada enda õppimispsühholoogia teadmised erialateadmistega ning katsetada ka nende teemade õpetamist. Ehk siis tõepoolest on minu kujunemine olnud väga mitmetahuline protsess ning mida rohkem õpid ühte valdkonda tundma, seda rohkem oskad seda seostada ka teiste tegemistega ning toimetades kasvab huvi."

Järgmiste kohtumiste/ loengute teemadeks on vaimne tervis ja stigmad, stress ja ärevus, motivatsioon, suhtlusoskused ja konfliktilahendus ning enesejuhtimine.

Registreeri ennast osalema: delfi.ee/ noor.
Osalemin on TASUTA ja kohtade arv on piiratud.

Jaga
Kommentaarid