Toome kihlatu Kaia Triisa sai koroonaajalgi jumestajana kaasa lüüa teleprojektides ja filmide tegemises, Koidu meelelahutajatööd on aga suuremas osas pausil olnud, nii et tema sai suures osas pigem kodust rolli kanda.

"Meie peres oli ehk selles mõttes lihtsam, et muusikutel tööd polnud ja selles osas sain rohkem kodus lastele tähelepanu pöörata, aga kui ikka poeg oli lasteaiast kodus, varateismeline koduõppel, on ikka raskeid hetki olnud, kus tütre õppimine ja motivatsioon kannatas. Kõrvalt vaadates on see talle ikka keeruline aeg olnud. Sõbrannasid siis ta ju ei näinud, trennides ei saanud käia ega kuskil mujal ka, kui kõik kinni oli õpid, magad, suhtled ekraani vahendusel kõike teed ühes toas," meenutas Toome keerukusi.

Just kõigile lapsevanematele, kelle jaoks see 1,5 aasta kirjeldus rohkem või vähem tuttav tundub, tegigi Toome koos Laulupesa lastega vahva laulu kampaania "Aitäh Sulle" raames, tunnustamaks kõiki, kel on keeruline aeg olnud, kuid on keerukuste kiuste vapralt vastu pidanud.

Kui sinagi tunned, et tead lapsevanemaid, kes on ära teeninud tänusõnad, siis läkita oma head soovid teele aadressil aitahsulle.ee.

Jaga
Kommentaarid