Välja loositav LG pesumasin-kuivati (mudel F2DV5S7S0E*) on ideaalne lahendus inimestele, kes soovivad integreeritud lahendusega nii ruumi kui ka aega säästa. Masinal on mitmeid väärtuslikke lisafunktsioone: näiteks tehisintellektil põhinev AI DD funktsioon, mis suudab lisaks pesu kaalule tuvastada ka pesus olevate riiete kanga koostise, et vastavalt sellele kõige optimaalsem pesurežiim valida. Lisaks on pesumasinal TurboWash režiim, mis puhastab riideid vaid 59 minutiga, ning Steam+ režiim, mis kõrvaldab 99,9% allergeenidest, nagu näiteks hingamisprobleeme tekitavad tolmulestad. Pesumasina mootoril on 10 aastane garantii. Rohkem lisainfot kodumasina kohta saab LG kodulehelt.

Uuringus osalemine on lihtne – vasta küsimustele ning jäta meile oma kontaktandmed, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Nii lihtne see ongi!

Kogemuslugu ühe õnneliku võitjaga avaldatakse koos piltidega Pere ja Kodu ajakirjas.


*Lõplik välja loositav mudel valitakse saadaval olevate toodete järgi. Juhul, kui F2DV5S7S0E mudel ei ole saadaval, kingib LG loosi võitjale mudeli, mil on algselt lubatud pesumasin-kuivatiga samad funktsioonid.

Info isikuandmete töötlemise kohta on leitav siin.

Jaga
Kommentaarid