Haridusmaailm ei jää puutumata muutustest, mis ühiskonnas aset leiavad, seega on oluline, et muutuks ka viis, kuidas me uusi teadmisi omandame. EdTech Estonia haridusinnovatsiooni paneelis arutletaksegi selle üle, kuidas disainida digitaalseid õpikogemusi eesmärgipäraselt, mil moel kaasata nii lapsi kui noori uute õppekogemuste loomisse, millised lahendused toetavad praktikas nii õpetajaid kui õppijaid ja millist rolli mängib iduettevõtlus haridusmaastiku kujundamisel.

"See on suurepärane võimalus nii õpetajale, koolijuhile kui ka lihtsalt inimesele tänavalt tutvumaks Eesti silmapaistvate hariduse uuendajatega. Näha hariduse arendamise kulisside taha ning ka omalt poolt sõna sekka öelda. Olen veendunud, et sellest tuleb äärmiselt tore ja vajalik sündmus kõigile osalejatele," sõnab ettevõtja ja EdTech Estonia juhatuse esimees Märt Aro.

EdTech Estonia haridusinnovatsiooni paneelist võtavad osa Mar-Liis Lind (Vivita asutaja ja tegevjuht), Arnold Rein Tatunt (Futuclassi õppedisainer ja KVARK asutaja), Kelly Lilles (ALPA Kids kaasasutaja ja tegevjuht), Ott Marten Lunge (Clanbeat UX/UI disainer), Omari Loid (Praktikali asutaja ja tegevjuht) ning Andres Mellik (Cognuse asutaja ja tegevjuht). Paneediskussioon toimub eesti keeles ja on kõigile registreerunutele tasuta.

“Kuidas disainida õppimise tööriistu koos laste ja noortega?” aruteluring leiab aset 26. augustil algusega kell 14.00 SPARK Demos Tartus. Tegemist on sTARTUp Day 2021 ametliku kõrvalüritus, kuhu saab registreeruda SIIN. Kõigil sTARTUp Day kõrvalüritustel kontrollitakse osalejate nakkusohutust. Palume seega osalejatel olla valmis esitama, kas vaktsineerimispassi, negatiivse koroonatesti või tõestuse haiguse läbi põdemisest viimase kuue kuu jooksul.

Ühendusse EdTech Estonia kuulub 30 haridusvaldkonna ettevõtet. Tegevusi aitavad ellu viia Haridus- ja Noorteamet ja KredEx SA iduettevõtete üksus Startup Estonia.

Jaga
Kommentaarid