Kui tundub, et lapsel on juba kõik tarvilikud asjad olemas, siis teine võimalus on kinkida talle elamusi. Ilusa ilma korral võiks õuerõõmudest viimast võtta ja piduliku koolialguse brantši välja kolida. Mida siis sellisel korral serveerida? Hele-Mai Alamaa pakub pakub piltilusaid ja imemaitsvaid ideid, mida pereköögis valmistada võiks. Kiika võrratuid retsepte ja isuäratavaid pilte SIIT!

2. "Lotte ja vana õunapuu saladus" esietenduse piletid

Ekspress Meedia koos Pere ja Koduga kutsub sind erakordsele kogupereseiklusele koos Lotte ja tema sõpradega. Saku Suurhalli kerkib 2021. aasta novembriks ja ainult üheks nädalavahetuseks enneolematu lava, kus mängitakse "Lottet ja vana õunapuu saladust". Vaatajaid ootab Disney-sõude mastaabis lava ja produktsioon, mis paneb ahhetama nii suured kui väikesed külalised. Etendusest ei puudu ka orkester, laulukoorid, klounid, mustkunstnik ja palju teisi üllatajaid. Samuti vana õunapuu, mis peidab endas suurt ja ootamatut saladust. Piletid on saadaval SIIN!

3. Telefon

Kui seni on vanem lapse lasteaeda viinud-toonud ja tema liikumistega kursis olnud, siis koolilaps on juba palju iseseisvam väike inimene, kes tõenäoliselt senisest rohkem omal käel-jalal ringi toimetab. Seetõttu läheb telefon ilmselt täitsa asja ette. Tekkimas on kindlasti ka palju uusi sõpru, kellega on ju ometi tarvis sidet pidada.

3. Hobivarustus

Kui koolijüts on alustamas uue huviringiga, siis enamasti kuulub sinna juurde ka varustus või abivahendid. Selles suunas mõeldes leidub hulganisti võimalusi, et uute sihtide poole püüdlejat toetada ja inspireerida.

5. Raamat

Tarkus tarviline vara! Kui laps läheb mõne kallakuga eriklassi, siis on tore mõte kinkida talle sellealast toetavat kirjandust. Või midagi muud, mis kooliõpikute kõrval isu aine ja täiendavate teadmiste vastu võiks tekitada.

Jaga
Kommentaarid