Auve Tech on Lotte etenduste hea partner ja toob Lotte Saku Suurhalli.

Laste poolt armastatud koerapreili jõuab Saku Suurhalli muusikalise etendusega „Lotte ja vana õunapuu saladus“ ning korraldajad lubavad, et kõik saavad kogeda Disney-show’de mastaabis lava ja produktsiooni, kus koeratüdruk Lotte ja teda ümbritsevad sõbrad avastavad end ootamatutest seiklustest ja veel põnevamatest lahendustest.

Lotte-teksti on kirjutanud loomulikult Janno Põldma, kunstnikud on Heiki Ernits ja Iir Hermeliin, muusika eest vastutab Priit Pajusaar, lauludele on sõnad kirjutanud Leelo Tungal.

Lavastab Ain Mäeots.

Osades: Gerli Padar, Mait Malmsten, Vallo Kirs, Sepo Seeman, Jan Uuspõld, Elina Nechayeva, Priit Strandberg, Klounid Kop ja Kop Piip ja Tuut Teaterist, perekond Vaherite õhuakrobaadid jt.

Lotte on ideaalne kangelane, kes meeldib nii lastele kui vanematele – ta on lahke, südamlik ja alati siiras kamba hing! Uues Lotte-etenduses unustavad lapsed ja nende vanemad korraks kõik muu ning saavad võimaluse sukelduda muinasjutuliselt sooja maailma.

Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuvas etenduses on laval juba Lotte-maailmast tuttavatele tegelastele lisaks orkester, laulukoorid, klounid, mustkunstnik ja veel teisi üllatajaid. Ja loomulikult vana õunapuu, mis peidab endas suurt ja ootamatut saladust.

Piletid etendustele müügil piletitasku.ee.

Jaga
Kommentaarid